MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 488 Yer Türkiye 27 Şubat 2025 #1 Merhaba. Swagger'da POST yöntemini kullanarak veri kaydetmeye çalışıyorum. Gerekli bölümleri yazıyorum ancak "Execute" deyince hata veriyor. Sorunumu nasıl çözebilirim? Yazdığım kod: Kod: { "id": 5, "adi": "Zeynep", "soyadi": "Güzel", "sicilNo": "4125122" } Hata:
Merhaba. Swagger'da POST yöntemini kullanarak veri kaydetmeye çalışıyorum. Gerekli bölümleri yazıyorum ancak "Execute" deyince hata veriyor. Sorunumu nasıl çözebilirim? Yazdığım kod: Kod: { "id": 5, "adi": "Zeynep", "soyadi": "Güzel", "sicilNo": "4125122" } Hata:
cempehlivan Uzman Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 29 Çözümler 3 Beğeniler 10 28 Şubat 2025 #2 Verdiğiniz bilgilere göre yorum yapmak zor. Daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Post attığınız action kodunu paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Verdiğiniz bilgilere göre yorum yapmak zor. Daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Post attığınız action kodunu paylaşabilir misiniz?