PCRaptor Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 297 Yer Istanbul 12 Eylül 2024 #1 Samsung telefonumdan Instagram üzerinden indirdiğim videoları Bluetooth ile C6-01 telefonuma aktardım. Açmaya çalıştığımda "dosya bozuk. İşlem iptal edildi." hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Samsung telefonumdan Instagram üzerinden indirdiğim videoları Bluetooth ile C6-01 telefonuma aktardım. Açmaya çalıştığımda "dosya bozuk. İşlem iptal edildi." hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.954 12 Eylül 2024 #2 PCRaptor dedi: Samsung telefonumdan Instagram üzerinden indirdiğim videoları Bluetooth ile C6-01 telefonuma aktardım. Açmaya çalıştığımda "dosya bozuk. İşlem iptal edildi." hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Codec begenmiyor muhtemelen. H264 seviyormus sanirim, sanisinizi onla deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
PCRaptor dedi: Samsung telefonumdan Instagram üzerinden indirdiğim videoları Bluetooth ile C6-01 telefonuma aktardım. Açmaya çalıştığımda "dosya bozuk. İşlem iptal edildi." hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Codec begenmiyor muhtemelen. H264 seviyormus sanirim, sanisinizi onla deneyebilirsiniz.
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.737 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.828 12 Eylül 2024 #3 3gp ile kodlayabilirsin videoyu, büyük ihtimal H263 destekliyordur. Elimde ffmpeg için ayarlar var, verebilirim istersen. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
3gp ile kodlayabilirsin videoyu, büyük ihtimal H263 destekliyordur. Elimde ffmpeg için ayarlar var, verebilirim istersen.
Emrecngz Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.026 Çözümler 6 Beğeniler 805 Yer Mersin 12 Eylül 2024 #4 Symbian hiçbir zaman video oynatmada başarılı olmadı. Şu sincaplı UC Browser'ın video oynatıcısı kendi codecleriyle mp4 açabiliyordu onu dene istersen. Ama neden böyle bir şeyle uğraşıyorsun ki? Artı 0 Eksi
Symbian hiçbir zaman video oynatmada başarılı olmadı. Şu sincaplı UC Browser'ın video oynatıcısı kendi codecleriyle mp4 açabiliyordu onu dene istersen. Ama neden böyle bir şeyle uğraşıyorsun ki?