PCRaptor Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 297 Yer Istanbul 30 Aralık 2024 #1 Cihaz Nokia C6-01 SisEditor indirdim. UID değiştirdim, 30 yıllık self-sign yaptım, 20 yıllık binPDA imzaladım, hiçbiri işe yaramadı. Ne yapabilirim?
SisEditor indirdim. UID değiştirdim, 30 yıllık self-sign yaptım, 20 yıllık binPDA imzaladım, hiçbiri işe yaramadı. Ne yapabilirim?
3 308 Başarılı Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 1.131 Çözümler 4 Beğeniler 1.163 4 Ocak 2025 #11 PCRaptor dedi: O ne hocam? Genişletmek için tıkla... Güncelleme alan "Ovi Store" gibi düşünebilirsiniz. Halen çalışıyor ve çoğu uygulama var içinde. Artı 0 Eksi
PCRaptor dedi: O ne hocam? Genişletmek için tıkla... Güncelleme alan "Ovi Store" gibi düşünebilirsiniz. Halen çalışıyor ve çoğu uygulama var içinde.
KS KS PCRaptor Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 297 Yer Istanbul 5 Ocak 2025 #12 308 dedi: Güncelleme alan "Ovi Store" gibi düşünebilirsiniz. Halen çalışıyor ve çoğu uygulama var içinde. Genişletmek için tıkla... Linkini atar mısınız? Artı 0 Eksi
308 dedi: Güncelleme alan "Ovi Store" gibi düşünebilirsiniz. Halen çalışıyor ve çoğu uygulama var içinde. Genişletmek için tıkla... Linkini atar mısınız?
3 308 Başarılı Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 1.131 Çözümler 4 Beğeniler 1.163 5 Ocak 2025 #13 PCRaptor dedi: Linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam çok üzgünüm ama Sistore kapanmış. Başka bir alternatif bulursam atarım. Artı 0 Eksi
PCRaptor dedi: Linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam çok üzgünüm ama Sistore kapanmış. Başka bir alternatif bulursam atarım.
Notxr Uzman Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 109 Beğeniler 24 26 Aralık 2025 #14 @PCRaptor, hack atsanıza namı diğer Jailbreak hellox2, Norton yolu işinize yarar hafif araştırmayla bulunuyor. 308 dedi: Hocam çok üzgünüm ama sistore kapanmış. Başka bir alternatif bulursam atarım. Genişletmek için tıkla... Wunderland var bir de nasıl sistroe kapanmış ya? Eski sürüm olmasın. Artı 0 Eksi
@PCRaptor, hack atsanıza namı diğer Jailbreak hellox2, Norton yolu işinize yarar hafif araştırmayla bulunuyor. 308 dedi: Hocam çok üzgünüm ama sistore kapanmış. Başka bir alternatif bulursam atarım. Genişletmek için tıkla... Wunderland var bir de nasıl sistroe kapanmış ya? Eski sürüm olmasın.
KS KS PCRaptor Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 297 Yer Istanbul 31 Aralık 2025 #15 Notxr dedi: @PCRaptor, hack atsanıza namı diğer Jailbreak hellox2, Norton yolu işinize yarar hafif araştırmayla bulunuyor. Wunderland var bir de nasıl sistroe kapanmış ya? Eski sürüm olmasın. Genişletmek için tıkla... Sistore açıkmış hocam telegram kanalında var Artı 0 Eksi
Notxr dedi: @PCRaptor, hack atsanıza namı diğer Jailbreak hellox2, Norton yolu işinize yarar hafif araştırmayla bulunuyor. Wunderland var bir de nasıl sistroe kapanmış ya? Eski sürüm olmasın. Genişletmek için tıkla... Sistore açıkmış hocam telegram kanalında var
E evc Çalışkan Katılım 26 Aralık 2025 Mesajlar 95 Beğeniler 43 2 Ocak 2026 #16 Hocam cihazi kirmayi deneyebilirsiniz. S60v3 jailbreak diye aratirsaniz antivirus uygulamasinin root yetkilerini kullanarak cihaz kirilip imzasiz uygulama desteklemesi saglanabiliyor Kaynak: N86 8MP ve E6 kullanicisi Artı 0 Eksi
Hocam cihazi kirmayi deneyebilirsiniz. S60v3 jailbreak diye aratirsaniz antivirus uygulamasinin root yetkilerini kullanarak cihaz kirilip imzasiz uygulama desteklemesi saglanabiliyor Kaynak: N86 8MP ve E6 kullanicisi