SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b) mavi ekran hatası

Shur

Üyecik
GPU: ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 Super WHITE OC 8 GB GDDR6 256 Bit
CPU: Intel Core i9 9900K 3.6GHz 16MB Önbellek 8 Çekirdek 1151 14 nm
Motherboard: MSI MPG Z390 GAMING Edge AC 4400MHz(OC) DDR4 Soket 1151 RGB Wi-Fi M.2 HDMI DP ATX
Memory: Corsair 32 GB (4x8GB) Vengeance RGB Pro Beyaz 3200MHz CL16 DDR4
Windows 11 kullanıyorum.

Merhaba, son günlerde sürekli mavi ekran hatası almaya başladım. Özellikle oyunlarda sıklığı çok daha fazla oluyor.

Minidump dosyalarım linkte mevcut, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Burada sadece bugün aldığım 4 mavi ekran hatasının minidump dosyaları mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün dosyalarda NLL... Sürücüleri göze çarpıyor. Bu da Norton, Avira, Avast, AVG ve CCleaner'ı bünyesinde barındıran Gen Digital'i gösteriyor. Bu tip bir program kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan kaldırıp sistemi kontrol etmeni isteyeceğim.

Aksi takdirde Program'ı mavi ekran yedikten sonra kurduysan da tüm dosyalarını paylaşmanı isteyeceğim. Hatta yazılımımı kullanıp oluşan dosyaları atarsan iyi olur.

Bende Norton yüklüydü, kaldırdım. Fakat bugün yine beş defa mavi ekran hatası aldım. Daha önce hiç olmuyordu böyle, gerçekten çok sinir bozucu. Buyrun dediğiniz uygulama ile minidump dosyalarını paylaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…