Çözüldü SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Astronotarda

Üstün
Yer
Planarcadia
Sürücüleri falan tam doğru kurdum mu emin değilim, sürücülerden çıkıyormuş sanırım bu sorun. Yine de atayım da emin olayım dedim. İlgilenirseniz çok sevinirim, iyi geceler şimdiden. @bicy @Recep Baltaş 050324-11625-01.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Memtest86 ile RAM testi yapmayı dene. Kaç tane RAM varsa hepsini sök, tek tek test yap. Cihaz laptopmuş, mümkünse sök derim.
CrystalDiskInfo yükle, İşlev-Gelişmiş Özellik-Ham Değer 10 DEC olarak ayarla ve disklerin de sağlıklarını eksiksiz paylaş.
XMP, overclock gibi ayarlar varsa hepsini varsayılan yap. BIOS sıfırlayabilirsin.

Bir de Genshin Impact oynarken hata almışsın, oyunun dosya doğrulamasını yap.
Memtest86 ile RAM testi yapmayı dene. Kaç tane RAM varsa hepsini sök, tek tek test yap. Cihaz laptopmuş, mümkünse sök derim.
CrystalDiskInfo yükle, İşlev-Gelişmiş Özellik-Ham Değer 10 DEC olarak ayarla ve disklerin de sağlıklarını eksiksiz paylaş.
XMP, overclock gibi ayarlar varsa hepsini varsayılan yap. BIOS sıfırlayabilirsin.

Bir de Genshin Impact oynarken hata almışsın, oyunun dosya doğrulamasını yap.

Çözüm
Hocam PC daha bakımdan yeni geldi hepsini test ettirdim zaten, RAM sorunu var sanıyorduk garantiden geldi RAM'lerim de.
Neyse sorun oyundanmış, çok teşekkür ederim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…