Çözüldü "SYSTEM_SERVİCE_EXCEPTİON" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lynito

Gelişen
Arkadaşlar selam,

Kafayı yemek üzereyim, kaç kez format attım Windows 10 kurdum yok Windows 11 kurdum yok çare bulamıyorum bir türlü.
Microsoft'un sitesesinden orijinal olarak indiriyorum ve Windows 11 lisansımda mevcut ama bir türlü bu sorunu aşamıyorum.
Tüm sürücülerim güncel, konuyu açarken bile 4 kez hata aldım. Tüm gün boyunca hiç hata almazken son 1 saatte defalarca aldım hep aynı hata.

Minidump raporlarımı iletiyorum, sorunumu ücretli, ücretsiz çözüm arıyorum.
Kasayı kırmak üzereyim.

Kasam: https://www.vatanbilgisayar.com/int...er-prime-z790m-plus-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html + 32 GB RAM var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Lütfen güncel dosyalarınızı paylaşın. Mevcut dosyalarınızdan bir çıkarım yapmamız zor. Sistem filtreleme sürücüsü neredeyse çoğu şeye bağlı olabilir. M.2 yerine lütfen SATA bağlantısına sahip bir diske kurulum yapın (Başka disk bağlantısı olmasın.) 2024 yılında bile Windows'un hala SATA bağlantısına daha mantıklı cevap vermesi ek bir seçenek olarak köşede duruyor. Bundan önce dediğim gibi dosyalarınızı paylaşın.
Hangi dosyaları göndermem gerek acaba? Yazarsanız ileteyim hemen.
Dump dosyalarınız Sosyal kuralları gereği (kural 28) yasaklı bir siteye yüklendiğinden dolayı kaldırılmış.

"Soyal Kuralları" sayfasında kural 28'i okuyabilir, aynı zamanda sayfanın en alt kısmında da yasaklı site ve uygulamaları görebilirsiniz:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…