T598 direksiyon ayarları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeadKing
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    direksiyon

DeadKing

Çalışkan
T598 direksiyon aldım, ayarları anlamlarını bilmiyorum, araba yoldan çıkarken tepki vermesi için nasıl bir ayar yapılmalı? Oyunun kendi sitesinde ki ayarlar eski sürüm için sanırım, chatgbtden yardım istedim.

T598 direksiyon ayarları (race dash ekranı)​

1. FFB modu: FFB3.
  2. Master gain: 100%
  3. mod: E (Extreme)
  4. ınertia: Off.
  5. friction: Off.
  6. Boost Low: +2
  7. Boost high: +2
  8. Speed: Hıgh.
  9. damper: 0%
  10. spring: Oyun tarafından otomatik ayarlanır.
  11. Gear jolt: High.
  12. end stop: High.
  13. dönüş açısı (rotation angle): 900°
Burada damper, inertia, friction ne anlama gelmektedir bilmiyorum, ve son olarak oyun içi "Assetto Corsa competizione" ayarları nasıl olmalı ve genel olarak her oyunda direksiyonu hangi ayarlarda kullanmalıyım, arkadaşlar. Yardım ederseniz sevinirm.

T598 Direksiyon Ayarları ve Oyun İçi Ayarlamalar​

# Genel Ayarlar:​

1. FFB Modu (Force Feedback Mode):
- FFB3 olarak kalabilir. Bu mod, direksiyonun oyun içindeki hissettiklerinizi iletmesini sağlar.

2. Master Gain:
- 100% olarak ayarlayın. Bu, tüm geri bildirimlerin maksimum seviyede olmasını sağlar.

3. Mod:
- E (Extreme). Bu ayar yoğun geri bildirim almak için iyidir.

4. İnertia (Etkileşim):
- Off. Bu ayar, direksiyonun tepkisini yavaşlatabilir, kapatmanız önerilir.

5. Friction (Sürtünme):
- Off. Bu, direksiyonun sürtünme etkisini kaldırır ve daha pürüzsüz bir sürüş sağlar.

6. Boost Low/High:
- +2. Aşşağı ve yukarı verilen bu değerler, düşük hızlarda ve yüksek hızlarda kontrol tepkisini artırır.

7. Speed:
- High. Direksiyon tepkisinin hızlı olmasını sağlar.

8. Damper:
- 0%. Bu, direksiyonun geribildirimini yumuşatır, kapatmanız önerilir.

9. Spring:
- Oyun tarafından otomatik ayarlanır. Bunu değiştirmeyin.

10. Gear Jolt:
- High. Vites geçişlerinde daha belirgin bir his yaratır.

11. End Stop:
- High. Direksiyonun maksimum dönüş noktasında daha fazla his sağlar.

12. Dönüş Açısı (Rotation Angle):
- 900°. Bu ayar, gerçek bir araba direksiyonu gibi daha geniş bir dönebilme açısı sunar.

# Oyun İçi Ayarlar (Assetto Corsa Competizione):​

1. Oyun içindeki direksiyon ayarlarını bulup, yukarıdaki ayarlarla senkronize etmeye çalışın.
2. Geri bildirim ayarlarını, yukarıdaki önerilerle ilişkilendirin.
3. Direksiyonu test edin; hem sağ hem de sol dönüşlerde tepkisini kontrol edin. Yoldan çıkma durumlarında, özellikle düşük hızda direksiyon ayarlarını yükseltmek iyidir.

# Genel İpuçları:​

• Her oyunda direksiyon ayarları kişisel tercihlerinize göre değişebilir. Yukarıdaki ayarları başlangıç noktası olarak kullanın.
  • Geri bildirim almak için oyundaki bu ayarları test edin; eğer yol tutuşu veya tepki konusunda sorun yaşarsanız, kayıpların hissini artırmak veya damper ayarını değiştirmek için ufak oynamalar yapın.

İsteğe Bağlı Ek Bilgiler:​

Eğer hala yol tutma sorunları yaşıyorsanız, direksiyonun kurulumunu ve bağlantılarını kontrol etmeyi unutmayın. Sadece ayarlarla değil, direksiyonun donanım yapısında da doğru yerleştirildiğinden emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…