Taahhüt bitince Vodafone'a nasıl geçilir ve cayma bedeli çıkar mı?

Samet Karakuş

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, 26 Ocak'ta taahhüdüm bitiyor ve fiyat farkından dolayı Vodafone'a geçmek istiyorum. Online'dan geçince 20 GB internet 286 liraya geliyor. Geçerken ne yapmam lazım? Türk Telekom'u iptal ederken ne yapacağım? Cayma bedeli gibi bir şey çıkar mı? Yardımınız için teşekkürler.

Türk Telekom taahhüt süreniz bitince müşteri hizmetlerini arayarak faturasıza geçiş yapın. Daha sonrasında Vodafone geçiş yapın. Aksi takdirde taahhüt bitimine 1 gün kala bile geçiş yapsanız cayma bedeli çıkıyor. Bu durum sadece Türk Telekom'da var. Turkcell ve Vodafone için son ay cayma bedeli çıkmıyor.

27 Ocak'ta numara taşıma başvurusu yapabilirsiniz.

Benimde aynı durum var 27 ocakta başvuru yapacağım, Yeni ayda tarife zamlanıyor ama kullandığınız kadarını ödüyorsunuz diye biliyorum.

Bildiğim kadarıyla cayma bedeli diye bir şey alma hakları yok. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz. Reels'te bir avukattan duymuştum bende.

Bildiğim kadarıyla cayma bedeli diye bir şey alma hakları yok. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz. Reels'te bir avukattan duymuştum bende.
Şikayet sitelerine bakarsanız son 5 gün kalanlara bile 1000TL dan fazla fatura çıktığını görürsünüz, Çıkmayan kişiler de var lakin çoğunluğa geliyor.

Herkesten alıyorlar. Bunlar bu şekilde ayarlıyorsa bir yerden dayanakları vardır. Uğraşsanız bile kaç ay bekletirler. O sürede red yerseniz faiziyle ödeyceksiniz. Sıkıntılı bir durum.

Şikayet sitelerine bakarsanız son 5 gün kalanlara bile 1000TL'dan fazla fatura çıktığını görürsünüz, çıkmayan kişiler de var lakin çoğunluğa geliyor.

O zaman en mantıklısı benim gibi aralıkta taahhüt yenileyip taahhüt bitince Turkcell indirimlerine denk gelip Turkcell'e geçmek. Hem daha ucuz hem daha fazla GB oluyordu Telekom'a göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…