Arkadaşlar bulunduğum evden 5 ay sonra taşınacağım ve bana taahhütsüz bir şekilde fiyatı uçuk olmayan internet lazım hangi firmayı önerirsiniz kullananınız var ise yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar bulunduğum evden 5 ay sonra taşınacağım ve bana taahhütsüz bir şekilde fiyatı uçuk olmayan internet lazım hangi firmayı önerirsiniz kullananınız var ise yardımcı olursa sevinirim.
Binlerce kişi sorun yaşarken, yıllarca Türk Telekom’da hiçbir sorun yaşamamış olmanın mutluluğunu yaşadım. Fakat TürkNet'e geçtiğimde ayda fix 1 kere 1 günlüğüne internetim kesiliyor bunu yaşayan çok, fakat 1000/1000 için değer.
Binlerce kişi sorun yaşarken, yıllarca Türk Telekom'da hiçbir sorun yaşamamış olmanın mutluluğunu yaşadım. Fakat TurkNet'e geçtiğimde ayda fix 1 kere 1 günlüğüne internetim kesiliyor bunu yaşayan çok, fakat 1000/1000 için değer.
Ben de Türk Telekom'dan TurkNet'e gecen GigaFiber kullanıcısıyım TurkNet fiber olduğu için ayrı şekilde ilgileniyor normal TurkNet kullanıcılarını çok takmadıklarını duydum. İlk zamanlar sorun yaşamıştım TurkNet'te şu an düzeldi diyebilirim. Kendim çözdüm müşteri hizmetleri berbat bence. Türk Telekom'da biraz daha az ping alıyordum birkaç ping ama önemli değil dediğiniz gibi 1000/1000
Ben de Türk Telekom'dan TurkNet'e gecen GigaFiber kullanıcısıyım TurkNet fiber olduğu için ayrı şekilde ilgileniyor normal TurkNet kullanıcılarını çok takmadıklarını duydum. İlk zamanlar sorun yaşamıştım TurkNet'te şu an düzeldi diyebilirim. Kendim çözdüm müşteri hizmetleri berbat bence. Türk Telekom'da biraz daha az ping alıyordum birkaç ping ama önemli değil dediğiniz gibi 1000/1000
Vodafone Net de bakabilirsin. 1 yıl sabit fiyat garantili, ilk ay internet bedava. Vodafone Pay uygulamasından da ödeme yaptığında her ay Castback veriyor.