Taahhütsüz internet önerisi

Ben zam gelmeyecek demedim hocam. Ben "...yapacakları zammı maalesef önceden kimseye söylemiyorlar." dedim. Yapacakları zam miktarı belirsiz. Ve müşteri kaybetmemek için asla önceden söylemezler. Evet bir zam gelecek ama kim ne zaman ne kadar etkilenecek asla söylemezler. Kimisi kaybetmemek için 1-2 ay sonra yürürlüğe sokar, kimisi peşin ödeme kampanyaları çıkarır veya bu kampanyaları bir süre eski fiyattan devam ettirir. Kimisi de direkt zam yapar. Örneğin TürkTelekom'un zammından sonra TürkNet'e sorduğumda aldığım cevap buydu:

İfadeler: 62
Burası Türkiye ne kadar zammın geleceğini merak ediyorsanız turuncu foruma göz atın. 15-20 gün önceden rakamlar bilinir oluyor

Burası Türkiye ne kadar zammın geleceğini merak ediyorsanız turuncu foruma göz atın. 15-20 gün önceden rakamlar bilinir oluyor
Şu an orada da tam bir rakam göremedim hocam 450-500 arası tahminlerde bulunuyorlar sadece gördüğüm kadarıyla. Gördüyseniz aydınlatın lütfen.

1 Temmuz'da çoğu ISS zam yapacak, ona göre önleminizi alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
TürkNet 0 içeren sayı vermez. 469TL veya 479TL gibi olur. Tabii enflasyon yüzünden + ve - 20TL oynayabilir. Net bilgi...

TürkNet 0 içeren sayı vermez. 469TL veya 479TL gibi olur. Tabii enflasyon yüzünden + ve - 20TL oynayabilir. Net bilgi...
Zaten 449 yazıyordu ben 450 ye yuvarladım hocam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…