Çözüldü Tab A7 Lite için GSI Nasıl Kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhaba, önceden çabalamıştım ancak olmamıştı. Bu sefer güzelinden bir rehber buldum, ihtiyacı olanlar için aşağıya bırakacağım. Bana Android 11 veya 12 GSI ROM önerir misiniz? Tablette sadece ders çalışılacak ve video izlenecek desem yeridir. Google hizmetleri olsun olmasın farketmez, üstüne sistemi debloat edebilirim. Geç görürsem kusura bakmayın. Teşekkürler.

@MasterRei @Heribert Yavuz @Umut Nas

Çözüm
@Heribert Yavuz, Olabilir hocam bakmadım, teşekkür ederim.

Şu an kurdum ve ayarlarımı yaptım, yine hızlı değil tablet ancak uçmasını beklemiyordum. Buradan kullandığım GSI'yı, buradan ADB and Fastboot++ programını, buradan veya buradan da Fastbootd recovery dosyasını bulabilirsiniz. Rehberi aşağıya bıraktım.

@Heribert Yavuz, Olabilir hocam bakmadım, teşekkür ederim.

Şu an kurdum ve ayarlarımı yaptım, yine hızlı değil tablet ancak uçmasını beklemiyordum. Buradan kullandığım GSI'yı, buradan ADB and Fastboot++ programını, buradan veya buradan da Fastbootd recovery dosyasını bulabilirsiniz. Rehberi aşağıya bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…