er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 15 Mart 2025 #1 Cihaz Tab A7 Lite TWRP'den Magisk flashladım ekrana Magisk uygulaması geldi güncelledim. Magisk'e girdiğimde ekrana yetkili kullanıcı isteği geliyor nasıl çözebilirim?
TWRP'den Magisk flashladım ekrana Magisk uygulaması geldi güncelledim. Magisk'e girdiğimde ekrana yetkili kullanıcı isteği geliyor nasıl çözebilirim?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 15 Mart 2025 #2 er3n dedi: TWRP'den Magisk flashladım ekrana Magisk uygulaması geldi güncelledim. Magisk'e girdiğimde ekrana yetkili kullanıcı isteği geliyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İsteği kabul etmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
er3n dedi: TWRP'den Magisk flashladım ekrana Magisk uygulaması geldi güncelledim. Magisk'e girdiğimde ekrana yetkili kullanıcı isteği geliyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İsteği kabul etmeyi denediniz mi?
KS KS er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 15 Mart 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: İsteği kabul etmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama Magisk yüklenmedi olarak gözüküyor. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: İsteği kabul etmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama Magisk yüklenmedi olarak gözüküyor.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 15 Mart 2025 #4 er3n dedi: Evet ama Magisk yüklenmedi olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Direk boot imajını patchleyip TWRP'den kurun. Artı 0 Eksi
er3n dedi: Evet ama Magisk yüklenmedi olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Direk boot imajını patchleyip TWRP'den kurun.