1 17789 Çalışkan Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 54 Beğeniler 2 12 Haziran 2025 #1 Tab S9FE+ sadece kalem ile geliyor Huawei ise kalem, klavye ve şarj adaptörü ile geliyor. Samsung S9 FE+ için kendi manyetik klavye kılıfını bulamadım. Huawei tablet Hormony OS Next güncellemesi alacak mı? Ona göre alacağım ekran boyutu not için uygun mu? Tablet önermeyin.
Tab S9FE+ sadece kalem ile geliyor Huawei ise kalem, klavye ve şarj adaptörü ile geliyor. Samsung S9 FE+ için kendi manyetik klavye kılıfını bulamadım. Huawei tablet Hormony OS Next güncellemesi alacak mı? Ona göre alacağım ekran boyutu not için uygun mu? Tablet önermeyin.
barishizm Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 323 Çözümler 6 Beğeniler 315 Yer Vilnius, Litvanya 12 Haziran 2025 #2 17789 dedi: Tab S9FE+ sadece kalem ile geliyor Huawei ise kalem, klavye ve şarj adaptörü ile geliyor. Samsung S9 FE+ için kendi manyetik klavye kılıfını bulamadım. Genişletmek için tıkla... S9 FE+ Bildiğim kadarıyla resmi manyetik klavye kılıfı yok, üçüncü taraf Bluetooth kılıflar mevcut. MatePad 11.5 S veya daha üstü modellerde HarmonyOS Next’in beta/tam güncellemelerine erişebilirsin (muhtemelen bu yıl).
17789 dedi: Tab S9FE+ sadece kalem ile geliyor Huawei ise kalem, klavye ve şarj adaptörü ile geliyor. Samsung S9 FE+ için kendi manyetik klavye kılıfını bulamadım. Genişletmek için tıkla... S9 FE+ Bildiğim kadarıyla resmi manyetik klavye kılıfı yok, üçüncü taraf Bluetooth kılıflar mevcut. MatePad 11.5 S veya daha üstü modellerde HarmonyOS Next’in beta/tam güncellemelerine erişebilirsin (muhtemelen bu yıl).
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.438 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.767 Yer Karabük 12 Haziran 2025 #3 17789 dedi: Tab S9FE+ sadece kalem ile geliyor Huawei ise kalem, klavye ve şarj adaptörü ile geliyor. Samsung S9 FE+ için kendi manyetik klavye kılıfını bulamadım. Huawei tablet Hormony OS Next güncellemesi alacak mı? Ona göre alacağım ekran boyutu not için uygun mu? Tablet önermeyin. Genişletmek için tıkla... S10FE’ye çıkabilirseniz çok daha iyi. Evet alıcak. @17789 hocam niye dislike koydunuz? Son düzenleme: 12 Haziran 2025
17789 dedi: Tab S9FE+ sadece kalem ile geliyor Huawei ise kalem, klavye ve şarj adaptörü ile geliyor. Samsung S9 FE+ için kendi manyetik klavye kılıfını bulamadım. Huawei tablet Hormony OS Next güncellemesi alacak mı? Ona göre alacağım ekran boyutu not için uygun mu? Tablet önermeyin. Genişletmek için tıkla... S10FE’ye çıkabilirseniz çok daha iyi. Evet alıcak. @17789 hocam niye dislike koydunuz?
KS KS 1 17789 Çalışkan Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 54 Beğeniler 2 13 Haziran 2025 #4 Asily dedi: S10FE’ye çıkabilirseniz çok daha iyi. Evet alıcak. @17789 hocam niye dislike koydunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatına değmiyeceğini düşünüyorum ardaki fiyat farkına sadece işlemci yükseliyor 1 nesil ve güncelleme konusunda çok takıntım yok.
Asily dedi: S10FE’ye çıkabilirseniz çok daha iyi. Evet alıcak. @17789 hocam niye dislike koydunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatına değmiyeceğini düşünüyorum ardaki fiyat farkına sadece işlemci yükseliyor 1 nesil ve güncelleme konusunda çok takıntım yok.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.438 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.767 Yer Karabük 13 Haziran 2025 #5 17789 dedi: Hocam fiyatına değmiyeceğini düşünüyorum ardaki fiyat farkına sadece işlemci yükseliyor 1 nesil ve güncelleme konusunda çok takıntım yok. Genişletmek için tıkla... S9FE+ ile aynı fiyatta. Daha küçük sadece.
17789 dedi: Hocam fiyatına değmiyeceğini düşünüyorum ardaki fiyat farkına sadece işlemci yükseliyor 1 nesil ve güncelleme konusunda çok takıntım yok. Genişletmek için tıkla... S9FE+ ile aynı fiyatta. Daha küçük sadece.