Tablette veya Telefondayken Youtube Videoları Kayboluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Philologically
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 158
  • Etiketler Etiketler
    youtube
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 10 gündür takip ettiğim kanalların son attığı birkaç video ve hatta bazen son birkaç aydır attığı videolar telefon ve tablet üzerinden Youtube açınca gözükmüyor. Mesela örnek vereyim Talha Aynacı'nın son attığı MSI Claw incelemesi bilgisayardan girince karşıma çıkarken tablet ve telefondan girince kanalda gözükmüyor, arama çubuğuna yazınca da çıkmıyor. Her kanalda bu sorun yok. Mesela Techolay veya Linus Tech Tips videolarında sorun yok. Ama yukarıdaki örnek gibi bir sorunu bazı kanallarda yaşamaya başladım. Kafede tablet kurup kahve içerken video seyredeyim diyorum bir bakıyorum kanalın son gün, son hafta veya son ay videoları komple yok.

Bilgisi ya da fikri olanlardan cevap vermelerini rica ederim.

Bazı videolar canlı bölümünde paylaşılıyor böyle bir şeye rastlıyor olabilir misin? Yani canlı yayın kaydı gibi farklı bir bölmede stoklanıyorlar.

• Kanalın videolar kısmına girip önce eskiye göre sonra yeniye göre sıralamayı deneyebilirsin.
  • Hesap değişerek yapmayı dene bir de.

Son düzenleme:
Yok hocam kontrol ettim. Bu sorun canlı yayınlarda da geçerli. Mesela adam akşam canlı yayın açmış sabah telefondan giriyorum yok.

Hocam önbellek temizledim, reset attım düzeldi ama ara ara bu durum uzun zamandır tekrarlıyor. Yine tekrarlarsa diğer dediğiniz iki şeyi de yapıcam.

İfadeler: bug
Önbellekle alakalı, uygulama hantallaşıyor, istek atmayı kesiyor sürekli girdiğiniz adreslere. Diğer kanallarda olacağını düşünmüyorum bu tür olayların. Demek ki aynı adresler üzerinde çok fazla refresh çekiyor veya geziniyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…