Çözüldü Tabloyu otomatik hesaplama haline getirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rufiq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 255
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Öyle bir yapay zeka teknolojisi veya sistem var mı ki, aşağıdaki tabloda yer alan fiyatı miktarla çarparak toplam fiyatı otomatik olarak yazsın? Tabii ki, aşağıdaki tablo önceden yazıcıdan çıkarılmış olacak. Kısacası, ben tabloyu telefonun kamerasıyla ekran görüntüsünü alıp, yapay zeka sistemine yükleyeceğim ve sistem benim yerime hesaplayarak toplam fiyatı sağ tarafa yazacak.

İsimlerMiktarFiyatToplam Fiyat
Firma 1153025
Firma 2456930

Çözüm
Az önce test ettim Gemini tam olarak istediğinizi yapabiliyor.

Çözüm
ChatGPT de yapabiliyor galiba hocam denedim gerçekten muazzam. Ama tek sıkıntı gemini de markdown tabloyu kopyalayıp excele yapıştırırken dağınık oluyor neyse ki, onu da orada zar zor da olsa düzenleyebiliyorum.

ChatGPT de yapabiliyor galiba hocam denedim gerçekten muazzam. Ama tek sıkıntı gemini de markdown tabloyu kopyalayıp excele yapıştırırken dağınık oluyor neyse ki, onu da orada zar zor da olsa düzenleyebiliyorum.
ChatGPT'yi önerecektim fakat plus almadan belirli bir saatte belirli bir görsel yükleyebiliyoruz.

ChatGPT'yi önerecektim fakat Plus almadan belirli bir saatte belirli bir görsel yükleyebiliyoruz.
Eki Görüntüle 68197

Gemini bazılarının karşısına None yazıyor bırakıyor öyle. ChatGPT Plus alırım hocam onda sorun yok. Ayrıca bunları export edebiliyor mu acaba Excel formatında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gemini bazılarının karşısına None yazıyor bırakıyor öyle. ChatGPT Plus alırım hocam onda sorun yok. Ayrıca bunları export edebiliyor mu acaba Excel formatında?
Bilgim yok hocam yazarsanız belki bir ihtimal.

Excel'de öyle bir özellik var. Siz en üst satıra giriyorsunuz fiyatı, sonraki genişletilen bloklatı alttan tamamlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…