The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 815 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 560 27 Mayıs 2026 #1 FiveM satın aldıklarında kapatacakları belliydi. RAGEMP sanki isimden gitmiş gibi, ben de tam bilmiyorum olayı. Son düzenleme: 27 Mayıs 2026
FiveM satın aldıklarında kapatacakları belliydi. RAGEMP sanki isimden gitmiş gibi, ben de tam bilmiyorum olayı.
NqrkOz Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 841 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 744 27 Mayıs 2026 #2 Büyük operasyon çekiyorlar.
SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.187 Çözümler 2 Beğeniler 586 Yer Balıkesir 27 Mayıs 2026 #3 The Semih dedi: FiveM satın aldıklarında kapatacakları belliydi. Rage:MP sanki isimden gitmiş gibi, ben de tam bilmiyorum olayı. Genişletmek için tıkla... Çok sinsi bu Rockstar'ya iş birliği içinde çalışacağız ayağına tekelleştiricekler FiveM'i kendilerine bağlayacaklar.
The Semih dedi: FiveM satın aldıklarında kapatacakları belliydi. Rage:MP sanki isimden gitmiş gibi, ben de tam bilmiyorum olayı. Genişletmek için tıkla... Çok sinsi bu Rockstar'ya iş birliği içinde çalışacağız ayağına tekelleştiricekler FiveM'i kendilerine bağlayacaklar.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 27 Mayıs 2026 #4 Sadece RP sunucuları değil mod ile oyunda yapılan "değişiklere" pek haz edemiyor Rockstar.
NqrkOz Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 841 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 744 27 Mayıs 2026 #5 SadeceEfe dedi: Çok sinsi bu Rockstar'ya iş birliği içinde çalışacağız ayağına tekelleştiricekler FiveM'i kendilerine bağlayacaklar. Genişletmek için tıkla... FiveM'i satın aldılar, ondan dolayı böyle yapıyorlar. Ömer_Yeter dedi: Sadece RP sunucuları değil mod ile oyunda yapılan "değişiklere" pek haz edemiyor Rockstar. Genişletmek için tıkla... Singleplayer Trainer'lara, Addon'lara vs. karışırlarsa kan çıkar, ortalığı karıştırırız, zaten OpenIV'a operasyon çektiler, Online'da ne yapıyorlarsa yapsınlar.
SadeceEfe dedi: Çok sinsi bu Rockstar'ya iş birliği içinde çalışacağız ayağına tekelleştiricekler FiveM'i kendilerine bağlayacaklar. Genişletmek için tıkla... FiveM'i satın aldılar, ondan dolayı böyle yapıyorlar. Ömer_Yeter dedi: Sadece RP sunucuları değil mod ile oyunda yapılan "değişiklere" pek haz edemiyor Rockstar. Genişletmek için tıkla... Singleplayer Trainer'lara, Addon'lara vs. karışırlarsa kan çıkar, ortalığı karıştırırız, zaten OpenIV'a operasyon çektiler, Online'da ne yapıyorlarsa yapsınlar.