Merhaba, yaklaşık 3 gündür takip kısıtlamam var. Bazı yerlerde bunun kalıcı olduğunu gördüm. Konu hakkında bilgisi olan birisi yardım edebilirse sevinirim.

Screenshot_20250723_233516_Instagram.webp

Merhaba, yaklaşık 3 gündür takip kısıtlamam var. Bazı yerlerde bunun kalıcı olduğunu gördüm. Konu hakkında bilgisi olan birisi yardım edebilirse sevinirim.

Eki Görüntüle 166350
Hocam öncelikle resmi bir beyan yok, Instagram’ın resmi sayfasında bir şey bulamadım. Sizin için de ek kısmına linki ekleyeceğim.

Kaç defa yediğinize, yani önceki kısıtlamalarınıza göre değişmekle beraber;

• Birkaç saat.
  • 1–2, bazen 3 gün.
  • Çok düşük ihtimalle 7–14 gün. (yani 1–2 haftaya kadar uzadığını söyleyen çok fazla kişi var)
  • Bazı kişiler 1 ay kadar sürdüğünü söylese de bunu çok az kişi iddia ediyor.

Benim kendi tecrübemle yaşadığım maksimum 2 gündü.

Çözüm için bekleyip spam davranışlardan kaçının. Eğer kalkmazsa da Profil > Menü > Ayarlar > Yardım > Sorun Bildir > Bir şey Çalışmıyor diyerek ticket gönderin, destekle irtibata geçin ya da itiraz et kısmından itiraz edin. Daha az kısıtlama yemek için hesabınızı doğrulayabilirsiniz. Örnek: Telefon numarası ve e-posta eklemek, profesyonel hesaba geçmek gibi.

Aklınızda bulunsun, yukarıda yazdığım süreler resmi süreler değil. Resmi bir açıklama yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 166350

Instagram’da çok fazla spam ve fake hesap olduğu için böyle bir yöntem aldılar. Siz de günlük ekleme sınırını geçmişsiniz. Ben hiç yaşamadım ama genelde 24–48 saat arayla.

Son düzenleyen: Moderatör: