TikTok Takip etme özelliği çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 19998
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 113
  • Etiketler Etiketler
    takip tiktok

19998

Becerikli
TikTok'u PC'de kullanıyorum fakat kimseyi takip edemiyorum nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
TikTok'u PC'de kullanıyorum fakat kimseyi takip edemiyorum nasıl çözerim?
1. Uygulamanın Güncel Olduğundan Emin Olun:
- TikTok uygulamasını en son sürüme güncelleyin. Eski sürümler bazen hatalara neden olabilir.

2. Tarayıcıyı Kontrol Edin:
- TikTok'u bir tarayıcı üzerinden kullanıyorsanız, güncel bir tarayıcı (Chrome, Firefox, Edge gibi) kullandığınızdan emin olun. Tarayıcıyı güncelleyin veya farklı bir tarayıcı deneyin.

3. Giriş Bilgilerinizi Kontrol Edin:
- TikTok hesabınıza doğru bir şekilde giriş yaptığınızdan emin olun. Çıkış yapın ve tekrar giriş yaparak problemi kontrol edin.

4. Hesap Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Hesap ayarlarınızı kontrol edin. Gizlilik ayarlarınıza bakın; hesabınızın gizli olduğundan ve gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.

5. İnternet Bağlantısını Kontrol Edin:
- İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Ağda bir sorun varsa, modem ve yönlendiriciyi yeniden başlatmayı deneyin.

6. Tarayıcı Çerezlerini Temizleyin:
- Tarayıcı çerezlerinizi temizleyin ve önbelleği temizleyin. Bu, bazı teknik sorunları çözebilir.

7. Destek ile İletişime Geçin:
- Eğer sorun hala devam ediyorsa, TikTok’un resmi destek sayfası ile iletişime geçin. Hesabınıza özel bir sorun olabilir.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeyi deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…