Sahibinden Taksit seçeneği yok

ElbaNrosSS

Yetkin
Maximum kartım var, taksit seçeneği gelmedi. Olmuyorsa ATM'ye gidip kredi kartından 3 ay taksitle para çeksem sonra karta yatırsam öyle alsam mı?

ATM'e gitmeden Mobil uygulamadan da bu şekilde para çekebilirsin. Alacağın ürün nedir bağlantısını gönderme şansın var mı?

Her kategoride olmuyor diye biliyorum.

O zaman tek çekim yapıp telefondan taksitlendirme gelir inşallah yoksa ödeyemem o parayı.

ATM'e gitmeden mobil uygulamadan da bu şekilde para çekebilirsin. Alacağın ürün nedir bağlantısını gönderme şansın var mı?

Telefon alacağım o yüzden taksit sordum sahibindende yapılıyorsa mobil uygulamasında taksite gerek yok yapılmıyorsa mobil uygulamasından o kredi borcunu taksitlendirmem lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartlar > nakit avans.
Abi teknoloji çağındayız şubeden yapacağın her şeyi oradan da yaparsın var tabii ki

Vallahi sen olmasan var ya bunu nasıl bilmiyordum ben ya işsiz gibi lazım olunca ATM'ye gidiyordum.

Kartlar > nakit avans.
Abi teknoloji çağındayız şubeden yapacağın her şeyi oradan da yaparsın var tabii ki

Benim kullanılabilir limit az, alacağımı karşılamıyor direk alsam limit oto yükselir mi benmi yükselteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…