Steam TaleWorlds Mount&Blade oyunları indirimde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Samet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 260
  • Etiketler Etiketler
    mount
Şu güzelim Napoleonic Wars'a odaklanmayıp bütün marketi Holdfast'a kaptırdılar ya yemin ediyorum ülke oyun sektörüne Erzurum'dan fazla zarar verdiler. Eğer yanlış fiyatlandırma yapıp yeni Bannerlord DLC'sini ₺300'ye falan koyarlarsa alırım yoksa onu da crackleyeceğim. Bannerlord çıkalı 5 yıl oldu ve oyun hala adam edilmemiş durumda...

Bu seriye çok uzağım. Single-player olarak Warband ve Bannerlord dışında aralarında alınabilecek var mı?

Gördüğüm en tembel stüdyolardan biri. Acilen piyasaya bir rakip çıkması gerekiyor silkelenmeleri için.

Zaten son günlerde oyunun geliştirilmesi hızlandı, son gelen güncelleme büyük çaplıydı. Bannerlord'a rakip bir oyun duyurulmuştu ondan olabilir diye düşünüyorum.

Şu seriyi asıl ayakta tutan modları her güncellemeyle bozup ekiplerini de soğuttular adamakıllı güncelleme de gelmiyordu uzun süredir Warband'dan keyifsiz hale nasıl soktular Bannerlord'u şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…