Tangzu Waner II vs 7HZ Elua Ultra vs Kiwi Ears Belle

Ek olarak ben laptop kullanıcısı olacağım. Laptop solda, modem ise fareden 2-3 metre sağda olacak.

8000 Hz 26K DPI çok, daha düşük, normal model mouse yok mu? Ayrıca waner 2 öneriyor musunuz

Ek olarak ben laptop kullanıcısı olacağım. Laptop solda, modem ise fareden 2-3 metre sağda olacak.

A9 yerine Sky X1 s modelinden gidebilirsin. Vxe R1 de claw için uygun fakat diğer tutuş şekillerine asla uymaz. Ön kısmı çok dar ve agresif arka yükseklik var. Darmoshark M3 modelleri de olabilir.

Bu farenin yapı kalitesi çok övülüyor: Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse

Yerinde olsam fantech alırdım.

İlla kablosuz olmak zorunda değil fakat mouse kaliteli olsun, sensörü güzel olsun dersen: Elektronik: Lenovo M210 mouse 269 TL

Hoşuma gitti fena durmuyor. Bununda bir sorunu çıkmaz umarım, sanırım uzatma dongle var birisi fotoğraf koymuş.

Uzatma dongle var, malzeme/yapı kalitesi çok övülen bir mouse kendisi. Herhangi bir sorun yaşayacağını sanmam hatta premium hissedersin elindeyken.

Uzatma dongle var, malzeme/yapı kalitesi çok övülen bir mouse kendisi. Herhangi bir sorun yaşayacağını sanmam hatta premium hissedersin elindeyken.
X1 s bile yeter bana sanki , gamesir supernova kol olduğu için mouseyi abartmak istemiyorum.
Kyk ' da çalarlar bunları çok pahalı diye .d

A9 yerine ben Amazon'dan bunu tercih ederdim. Alt skatezleri siyah eski tip skatezlerden. Fakat en azından iade/değişim oluyordu, Amazon'dan alınınca.

Düzeltme: Aula SC680'de uzatma dongle olabilir tam emin değilim review yeni modellerde uzatma dongle gördüm şimdi. @Unlishimaide eğer varsa kesin al kaçırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…