Tangzu WAN'er s. G II IEM kulaklık Type-C vs 3.5mm

Circa

Çalışkan
Selam arkadaşlar.

Mevcut kulaklığım superlux HD 681 EVO. Uzun kullanımda kulak üstü kulaklık kafamı rahatsız ettiği için IEM kulak içi kulaklık almaya karar verdim. Apex, CS tarzı oyunlar oynuyorum ve dizi, film, müzik de dinliyorum. 1000-1500₺ arası bir IEM kulaklık almak istiyordum ve tangzu waner sg 2 almaya karar verdim.

Bilgisayarım masaüstü ve Type-C girişi bulunmuyor. Harici ses kartına sahip değilim ve anakartım B450M K II, ses yongası da DxDiag'dan baktığım şekliyle: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0897&SUBSYS_104387FB&REV_1004.

Dediğim gibi tangzuyu almak istiyorum ama 3.5mm mi yoksa Type-C mi alacağıma tam karar veremedim. (harici mikrofonum var o yüzden mikrofon özelliklerine gerek duymuyorum.)

• 3.5mm alırsam anakartımdaki ses kartı yeterli olmaz gibi geliyor. Bunun için pahalı olmayacak şekilde bir ses kartı almamı mı önerirsiniz? (tavsiyeniz varsa 400-500₺ bandında, daha ucuz da olabilir)
  • Type-C alırsam bilgisayara bağlamak için Type-C to USB veya Type-C to jack tarzı bir adaptöre ihtiyacım olacak. Ses kaybı yaşamayacağım bir adaptör önerebilir misiniz? Bir de kablosu sanırım kısa geliyor. Onun için de bir uzatma kablosu vs almam gerekirse tavsiye edebileceğiniz bir Type-C uzatıcı kablo var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Hem PC hem de telefonda kullanacaksan ve bütçen varsa Simgot EG280 al. İçinden DAC çıkıyor.
Telefonda kullanmayı çok düşünmüyorum hocam genelde bilgisayar başında kullanacağım. Aslında kulaklık için 1500₺ civarı bütçe belirlemiştim ama dönüştürücü vs toplamda 2000₺ civarına çıkarım. Simgot EG280 bütçemi zorlar. Açıkçası ilk fikrim Tangzu'yu 3.5mm alıp https://www.amazon.com.tr/dp/B016CU2PEU?th=1 bu tarz bir usb ses kartı ile kullanmaktı. Sizin tavsiyeniz ne yönde olur?

Mantikli olur.

Ses kalitesi ve eğer varsa mikrofon kalitesi nasıl? Ayrıca DAC var mı? DAC sïz performansı nasıl?

Mikrofon yoklukta gider olmamasından iyidir. Ses kalitesi ve sahnesi fiyatına göre çok güzel. Buram buram vokal odaklı bir kulaklık. DAC ve jak arasında sadece ses yüksekliği farkı var. Fakat kulaklığın ses seviyesi zaten bayağı yüksek, o yüzden jak da yeterli olur.

Hocam type-c olanını aldım ancak telefon görüşmesi yapamıyorum. Sinirim bozuldu. Telefonda ayarı mı var bunun ne yapmalıyım?

Hocam Type-C olanını aldım ancak telefon görüşmesi yapamıyorum. Sinirim bozuldu. Telefonda ayarı mı var bunun ne yapmalıyım?

Vallahi bilgim yok hocam, ben DAC ile bağlıyorum telefona ve mikrofon çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…