Tanıdığım kedimi veterinere izinsiz bir şekilde verdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Windows 7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 665

Windows 7

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhaba ailevi sorunlardan dolayı bir tanıdığımda kaldım kedim de yanımdaydı. O gece kedi garajda kalmıştı ondan bile rahatsızdım. Bugün kedimi son görüşüm oldu kediyi benden izinsiz veterinere vermişler. Veterinerin ismi cismi hiçbir şeyi belli değil. Sen kendine bakamıyorsun, kediye nasıl bakacaksın diyorlar. Kedinin çipi yok bugün bana yarın kedimi sana getireceğim demişti. Bu akşam da 2 gün sonra veterinerden alacağız dedi. Şikayetçi olmak istemiyorum, tek isteğim kedimi bulmak. Ne deyip de kedimi geri alabilirim? Kediyi vermeyecekleri düpedüz ortada, 2 gün diye geçiştiriyorlar 🥺

Kedimle son fotoğrafım...

Dosya Ekleri

• IMG_20240708_164918.webp
    IMG_20240708_164918.webp
    395,7 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tahminimce 13-14 yaşındasınız. Tanıdığınız mı yoksa ailenizden biri veya bir akrabanız mı yaptı bunu?

Hocam tahminimce 13-14 yaşındasınız. Tanıdığınız mı yoksa ailenizden biri veya bir akrabanız mı yaptı bunu?

16 yaşındayım yaşımın önemini açıklar mısın?

Lütfen alakasız söylemeyin hocam uzaktan bir akrabam yaptı.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşındayım yaşımın önemini açıklar mısın?

Lütfen alakasız söylemeyin hocam uzaktan bir akrabam yaptı.
Hayvan bakmak sorumluluk isteyen bir şeydir. Bu sorumluluğu sizde görmemiş olamazlar mı? Yapabileceğiniz pek bir şey yok ne yazık ki.

Akrabanızmış tahmin ettiğim gibi. Kedi ne kadar süredir sizdeydi? Barınaktan mı kurtarmıştınız yavruyu?

Küçük olduğun için ailene karşı gelemeyeceğini hesaba katarsak, kolayca verebilirler.
Yani benim küçük kardeşim eve kedi getirseydi ve bu benim kedim deseydi... diye düşünüyorum.

Hayvan bakmak sorumluluk isteyen bir şeydir. Bu sorumluluğu sizde görmemiş olamazlar mı? Yapabileceğiniz pek bir şey yok ne yazık ki.

Akrabanızmış tahmin ettiğim gibi. Kedi ne kadar süredir sizdeydi? Barınaktan mı kurtarmıştınız yavruyu?

Yani benim küçük kardeşim eve kedi getirseydi ve bu benim kedim deseydi... Diye düşünüyorum.

Sorumluluk bendeydi hocam hem de kimsenin kedisini izinsiz bir yere veremezsin böyle bir dünya var mı?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt