Tanıtım: Windows 11 bypass ISO

Gereksiz bir proje gibi duruyor. Amacı ne? Ne işe yarayacak?

Hocam normalde Rufus bypass ediyor ama kurulum ekranı karmaşık kurulumu bir açar adam şok geçirir ama bunda Windows 10 kurulum ekranı var.

Hocam normalde Rufus bypass ediyor ama kurulum ekranı karmaşık kurulumu bir açar adam şok geçirir ama bunda Windows 10 kurulum ekranı var.
Yani görüntü açısından iyi, ama onun dışında bir katkısı olmaz gibi. Yine de motivasyonunu koru; yapabilirsen, kendi kurulum arayüzünü yap. İsim falan ver, o daha iyi olabilir. Farklılık olur.

Yani görüntü açısından iyi ama onun dışında bir katkısı olmaz gibi. Yine de motivasyonunu koru; yapabilirsen, kendi kurulum arayüzünü yap. İsim falan ver, o daha iyi olabilir. Farklılık olur.

Hocam daha sonra ayrı Windows 11 çıkaracağım Windows 7 kurulum ekranı olacak.

Hocam daha sonra ayrı Windows 11 çıkaracağım Windows 7 kurulum ekranı olacak.
Tamam, ama illaki yapılmıştır o benim dediğim tasarımı sana ait farklı bir şey olsun. Ortada bir farklılık olsun.

Tamam ama illaki yapılmıştır o benim dediğim tasarımı sana ait farklı bir şey olsun. Ortada bir farklılık olsun.

Bu ISO'da olmayacak ama başka projeler var aklımda onlarda olacak.

Yeni kurulum karmaşık gelenler eski kurulumla 24H2'yi kurabiliyorlar yani yeni kurulum arayüzü zorunlu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…