Kırtasiye ve Kitap Tanrının Kapısını Çalan Bilim 49 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1138
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 460

1138

Uzman
Makaleler
6
Ben yanlış görmüyorum değil mi? 49 TL yazıyor. Geçen gün 230 TL'ye gördüm bu kitabı.
Piyasa fiyatı 100-150 TL arası, Amazon sağolsun arada yapıyor böyle şeyler. Geçen sene kozmosu 30 TL'ye almıştım.

Bu kitabı hakkında bilgim yok ama Cosmos kitabını çok sıkıcı bulmuştum. Hatta sıkıntıdan bir süre sonra uykum gelsin diye geceleri okumaya başladım kitabı.

Muhtemelen bu kitabı da bana öyle gelir. Uzay hakkında çok derin meraklarınız yoksa Carl Sagan okumak gereksiz. Anlamıyorsunuz çünkü.

Bu sadece Carl Sagan için geçerli değil. Merakınızın olmadığı kitapları istesenizde okuyamazsınız.

Bu sadece Carl Sagan için geçerli değil. Merakınızın olmadığı kitapları istesenizde okuyamazsınız.

Merakım yok değildi uzay ile ilgili. Cosmos kitabının farklı bir sıkıcılığı vardı. Çok terim içerdiği için olabilir. Biraz bilgi birikimi istiyor.

Merakım yok değildi uzay ile ilgili. Cosmos kitabının farklı bir sıkıcılığı vardı. Çok terim içerdiği için olabilir. Biraz bilgi birikimi istiyor.
Evet az buçuk terimlere hakim olmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…