Çözüldü Tapswap olayı nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tear
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tear

Üstün
Makaleler
34
Twitter’da son zamanlarda önüme çıkıyor, mantığını anlamadım ve gerçekten para kazandıran bir olay mı yoksa diğer bot, reklam saçmalıklarından birisi mi?

Çözüm
Twitter'da son zamanlarda önüme çıkıyor, mantığını anlamadım ve gerçekten para kazandıran bir olay mı yoksa diğer bot, reklam saçmalıklarından birisi mi?

Notcoin listelenmeye başladıktan sonra bir ton böyle proje türedi. Yakında sağda solda daha fazla reklamını görürseniz proje işe yaramış demektir. Bunlar popüler oldukça listelenip gerçek paraya satılabiliyorlar.
Twitter'da son zamanlarda önüme çıkıyor, mantığını anlamadım ve gerçekten para kazandıran bir olay mı yoksa diğer bot, reklam saçmalıklarından birisi mi?

Notcoin listelenmeye başladıktan sonra bir ton böyle proje türedi. Yakında sağda solda daha fazla reklamını görürseniz proje işe yaramış demektir. Bunlar popüler oldukça listelenip gerçek paraya satılabiliyorlar.

Çözüm
Hocam bana biraz balon gibi geldi ne listenen fiyat belli nede paranın ne zaman elde edileceğini şimdi saatlerimi buna harcayıp belli bir zamanın sonunda maks 50-60 dolar elde edeceksem değmez.

Hocam bana biraz balon gibi geldi ne listenen fiyat belli ne de paranın ne zaman elde edileceğini şimdi saatlerimi buna harcayıp belli bir zamanın sonunda maksimum 50-60 dolar elde edeceksem değmez.

İçerik üreticileri kendi linkleri ile milleti kaydettirip buradan güzel bir kazanç elde edebildi. Yaklaşık 1500- 2000 dolar arasında miktarlarda. Ama elinizle kazım yapıyorsanız çok zor çünkü energy recharge gibi olaylar var. Şahsen ben denedim bu not coin olayını. En son hatırladığım 2 3 milyon falan vardı bana verdiği 4,xxx civarı bir miktardı. Bu da çok düşük bir meblağ yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…