Beyza Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 868 Çözümler 5 Beğeniler 626 Yer Kocaeli 15 Mart 2024 #1 Merhaba, tarayıcıda kamera erişimine izin verdiğim halde kameramı inatla görmüyor ve açılmıyor. Site çerezlerini ve verilerini sıfırlayıp Windows Update yapıp tekrar denedim sonuç yine aynı oldu. Çözüm nedir arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2024
Merhaba, tarayıcıda kamera erişimine izin verdiğim halde kameramı inatla görmüyor ve açılmıyor. Site çerezlerini ve verilerini sıfırlayıp Windows Update yapıp tekrar denedim sonuç yine aynı oldu. Çözüm nedir arkadaşlar?
4 487 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.387 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 2.484 15 Mart 2024 #2 Kaspersky kullanıyorsan engellemiş olabilir.
KS KS Beyza Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 868 Çözümler 5 Beğeniler 626 Yer Kocaeli 15 Mart 2024 #3 487 dedi: Kaspersky kullanıyorsan engellemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir anti-virüs kullanmıyorum, defender hariç. Beyza dedi: Hiçbir Anti-Virüs kullanmıyorum, Defender hariç. Genişletmek için tıkla... Ayrıca hep kullandığım bir yer burası, bu sefer böyle yaptı anlamadım.
487 dedi: Kaspersky kullanıyorsan engellemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir anti-virüs kullanmıyorum, defender hariç. Beyza dedi: Hiçbir Anti-Virüs kullanmıyorum, Defender hariç. Genişletmek için tıkla... Ayrıca hep kullandığım bir yer burası, bu sefer böyle yaptı anlamadım.
4 487 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.387 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 2.484 15 Mart 2024 #4 Başka bir tarayıcı kullanmayı denedin mi?
KS KS Beyza Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 868 Çözümler 5 Beğeniler 626 Yer Kocaeli 15 Mart 2024 #5 487 dedi: Başka bir tarayıcı kullanmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... 3 farklı taracıyı denedim hepsinde aynı. Windows kameramı görüyor başka siteler görüyor sadece bu site görmüyor.
487 dedi: Başka bir tarayıcı kullanmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... 3 farklı taracıyı denedim hepsinde aynı. Windows kameramı görüyor başka siteler görüyor sadece bu site görmüyor.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 15 Mart 2024 #6 Kameranız için sürücü güncelleştirmesi olup olmadığına bakmayı deneyin.
KS KS Beyza Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 868 Çözümler 5 Beğeniler 626 Yer Kocaeli 15 Mart 2024 #7 Silinen üye dedi: Kameranız için sürücü güncelleştirmesi olup olmadığına bakmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Aygıtlar ve yazıcılardan mı bahsediyorsunuz? Beyza dedi: Aygıtlar ve yazıcılardan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kamera olarak iPhone kullanıyorum yoksa telefonu mu güncelleyeyim anlamadım.
Silinen üye dedi: Kameranız için sürücü güncelleştirmesi olup olmadığına bakmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Aygıtlar ve yazıcılardan mı bahsediyorsunuz? Beyza dedi: Aygıtlar ve yazıcılardan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kamera olarak iPhone kullanıyorum yoksa telefonu mu güncelleyeyim anlamadım.
KS KS Beyza Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 868 Çözümler 5 Beğeniler 626 Yer Kocaeli 15 Mart 2024 #9 Silinen üye dedi: Kamera için telefonunuzu mu bağlandınız bilgisayara? Genişletmek için tıkla... Evet iPhone bağladım kamera olarak kullanıyorum Elgato camera hub uygulaması üzerinden.
Silinen üye dedi: Kamera için telefonunuzu mu bağlandınız bilgisayara? Genişletmek için tıkla... Evet iPhone bağladım kamera olarak kullanıyorum Elgato camera hub uygulaması üzerinden.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 15 Mart 2024 #10 chrome://settings/content/camera Bu adreste hangi kamera seçili gözüküyor?