"taraftarformam.com" güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 14381
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 157
Daha önce hiç almadım ama alan kişilerin neredeyse tamamı çöp poşeti kalitesinde diyor. Twitterda çok fazla yorum gördüm bu şekilde.

Kanka alma %100 plastik giyiyormuş gibi bildiğin çöp poşetinden yaptığın Messi forması bile daha iyi.

Yorumları okumadan sipariş verdim heyecanla. Mail attım iptal edin diye ama etmezlerse ne olacak, kapıda ödeme ile aldım?

Yorumları okumadan sipariş verdim heyecanla. Mail attım iptal edin diye ama etmezlerse ne olacak, kapıda ödeme ile aldım?

Kanka geldiği gibi 1 gün bekle olduğu gibi yolla kardeşim biliyorum pişman olacaksın ama Trendyol'dan almalısın fotoğraflı değerlendirmeler var iyi akşamlar.

Kanka geldiği gibi 1 gün bekle olduğu gibi yolla kardeşim biliyorum pişman olacaksın ama Trendyol'dan almalısın fotoğraflı değerlendirmeler var iyi akşamlar.
Hiç almayıp geri yollayamaz mıyım? Satıcıya kargoya vermeyin diye mesaj attım.

Daha önce hiç almadım ama alan kişilerin neredeyse tamamı çöp poşeti kalitesinde diyor. Twitterda çok fazla yorum gördüm bu şekilde.
Bu formayı almadan geri gönderemez miyim?

Hiç almayıp geri yollayamaz mıyım? Satıcıya kargoya vermeyin diye mesaj attım.

Bu formayı almadan geri gönderemez miyim?

Geldiği zaman ücreti ödemeyip, ürünü almayacağınızı söyleyin kuryeye yeter. Zorla size verecek hali yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…