YusufZ Çalışkan Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 4 Temmuz 2025 #1 Sistemde 3 kere ekran kartı değiştim yine bu şekilde bozulmalar arada pek sık olmasa da yaşıyorum neden olabilir? DisplayPort üzerinden görüntü alıyorum NVIDIA sürücüsü güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2025
Sistemde 3 kere ekran kartı değiştim yine bu şekilde bozulmalar arada pek sık olmasa da yaşıyorum neden olabilir? DisplayPort üzerinden görüntü alıyorum NVIDIA sürücüsü güncel.
Çözüm Hasan Merkit 5 Temmuz 2025 Tarayıcının sistem ayarlarından 'Donanım hızlandırma' gibi bir seçenek olması lazım. O ayarı tam tersine çevirerek deneyebilir misin?
Tarayıcının sistem ayarlarından 'Donanım hızlandırma' gibi bir seçenek olması lazım. O ayarı tam tersine çevirerek deneyebilir misin?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.092 5 Temmuz 2025 #2 Tarayıcının sistem ayarlarından 'Donanım hızlandırma' gibi bir seçenek olması lazım. O ayarı tam tersine çevirerek deneyebilir misin? Artı 0 Eksi Çözüm
Tarayıcının sistem ayarlarından 'Donanım hızlandırma' gibi bir seçenek olması lazım. O ayarı tam tersine çevirerek deneyebilir misin?