Tarayıcı önerisi

misty rosetta

Başarılı
Böyle bir sorununun olduğunu bilmeyerek Kasım 2024'ten beri Floorp kullanıyordum ama Chrome'a da geri dönmek istemiyorum (Manifest V3 ve yeterince anonim olamama gibi sebeplerden ötürü), Chrome veya Firefox tabanını kullanmayan bir tarayıcı önerebilir misiniz?
@Hudson51 @3996

Son düzenleyen: Moderatör:
Firefox ve Chrome tabanını kullanmayan tek tarayıcı safaridir. Apple cihazlarınız varsa kullanabilirsiniz.

Yani bu 2'si dışında fazla seçenek kalmıyor webkit tabanlı bakabilirsin ya da Edge'in eski sürümleri Trident kullanıyordu ama çok güzel değil bence.

Firefox veya Chromium tabanlı olmayan tarayıcı kullanman/bulman imkansız. Varlar ama güvenli değiller, hızlı değiller. Zen Browser bakabilirsin. Şu an bana göre en iyi tarayıcı.

Chrome, Firefox, Safari. E hocam tüm tarayıcılar gitti başka tarayıcı kalmadı ki.
Zen Browser veya Brave öneririm. O SSD'ye fazla yazma sorunu SSD'yi çok etkilemiyor ayrıca, about:config üzerinden düzeltilebilir.

Zen Browser öneririm, bizzat kullanıyorum ve harika memnunum.

Edge veya Chrome'a geçebilirsin. Çok anonimlik istiyorsan Thorium da bakabilirsin.

Ben AI özelliklerini kullandığım için fox ve edge öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…