Lumina'yı geliştiriyorum. Lumina, Chromium forku taşımayan bir tarayıcıdır. Tauri (Rust) ve Blazor (C#) üzerinde inşa ettiğim bir tarayıcıdır.
Şu anda ondan yazıyorum.
Hala geliştirilmektedir. PWA gibi tarayıcılarda olması gereken özellikler vardır. PowerShell ile entegre çalışır. Çalışmayan özellikler üzerine hata düzeltmeleri yapacağız.
Rust çekirdeği:
WebView işlemleri hali:
Windows'ta Microsoft Edge WebView2, Linux'ta WebKitGTK, macOS'ta WKWebView kullanıyoruz.
Lumina'yı geliştiriyorum. Lumina, Chromium forku taşımayan bir tarayıcıdır. Tauri (Rust) ve Blazor (C#) üzerinde inşa ettiğim bir tarayıcıdır.
Şu anda ondan yazıyorum.
Hala geliştirilmektedir. PWA gibi tarayıcılarda olması gereken özellikler vardır. PowerShell ile entegre çalışır. Çalışmayan özellikler üzerine hata düzeltmeleri yapacağız.
Şu anda ondan yazıyorum.
Bildiriminiz üzerine Linux sistemleri için belirttiğiniz env değişkeni eklenmiştir. Kodlar son hataları da düzelttikten sonra GitHub'a gönderilecektir.
Lumina 0.2.4 yayında.
Yeni özellik:
UI yenilemeleri
Brave tarzı karanlık tema
Hata düzeltmeleri:
@L0stl3ss'in yaptığı değişiklik Rust koduna entegre edildi (Linux için).
@8884'ın dediği kritik sorun tespit edilerek çözüldü.
Transfermarkt gibi sitelerdeki çalışmama sorunları çözüldü.
Reklam engelleme özelliklerinde iyileştirmeler yapıldı.
Bazı linklerin neden olduğu Tauri IPC hataları giderildi.