Uyesta Başarılı Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 5 Beğeniler 0 17 Mart 2025 #1 Merhaba, Chrome'da "Tarayıcınız kuruluşunuz tarafından yönetilmektedir" uyarısıyla karşılaştım. Bunu düzeltmek için Regedit üzerinden ilgili anahtarları silmeye çalıştım, ancak "Silinemiyor: Anahtar silinirken hata." uyarısını aldım. Silmek istediğim anahtarlar şunlar: Kod: HKEY_CURRENT_USER\Software\Google\Chrome HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Google\Chrome HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Google\Chrome HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Google\Chrome HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Google\Update HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\WOW6432Node\Google\Enrollment Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2025
Merhaba, Chrome'da "Tarayıcınız kuruluşunuz tarafından yönetilmektedir" uyarısıyla karşılaştım. Bunu düzeltmek için Regedit üzerinden ilgili anahtarları silmeye çalıştım, ancak "Silinemiyor: Anahtar silinirken hata." uyarısını aldım. Silmek istediğim anahtarlar şunlar: Kod: HKEY_CURRENT_USER\Software\Google\Chrome HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Google\Chrome HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Google\Chrome HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Google\Chrome HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Google\Update HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\WOW6432Node\Google\Enrollment
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.084 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.779 Yer İstanbul 17 Mart 2025 #2 Uyarıyı almana rağmen hepsini silmeye çalış, düzelecek.
KS KS Uyesta Başarılı Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 5 Beğeniler 0 17 Mart 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Uyarıyı almana rağmen hepsini silmeye çalış, düzelecek. Genişletmek için tıkla... Denedim ama sorun çözülmüyor hala aynı şekilde gözüküyor.
Recep Baltaş dedi: Uyarıyı almana rağmen hepsini silmeye çalış, düzelecek. Genişletmek için tıkla... Denedim ama sorun çözülmüyor hala aynı şekilde gözüküyor.
Webcam Kullanan İnsan Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 304 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 282 Yer Üniversiteler, Dumlupınar Blv. 1/6 D:133, ODTÜ 17 Mart 2025 #4 Ne tur eklentiler kullaniyorsunuz? IDM falan kullaniyorsaniz ondan dolayi da yaziyor.
KS KS Uyesta Başarılı Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 5 Beğeniler 0 17 Mart 2025 #5 Webcam Kullanan İnsan dedi: Ne tur eklentiler kullaniyorsunuz? IDM falan kullaniyorsaniz ondan dolayi da yaziyor. Genişletmek için tıkla... IDM Vardı kaldırdım ama değişen bir durum olmadı. Kulladığım eklentilerde bunlar
Webcam Kullanan İnsan dedi: Ne tur eklentiler kullaniyorsunuz? IDM falan kullaniyorsaniz ondan dolayi da yaziyor. Genişletmek için tıkla... IDM Vardı kaldırdım ama değişen bir durum olmadı. Kulladığım eklentilerde bunlar
Webcam Kullanan İnsan Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 304 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 282 Yer Üniversiteler, Dumlupınar Blv. 1/6 D:133, ODTÜ 17 Mart 2025 #6 Eklentilerden birisi de kontrol ediyor olabilir. Bende daha once oyle olmustu.