Tarih kitabı önerisi

Ahmet Taşağıl, Erhan Aydın, İlber Ortaylı, Cihan Piyadeoğlu , Erhan Afyoncu öneririm.
Abimin 200den fazla tarih kitabı var bu isimlerin kitaplarına bende bakmıştım gerçekten iyi öneririm.

Ahmet Taşağıl, Erhan Aydın, İlber Ortaylı, Cihan Piyadeoğlu , Erhan Afyoncu öneririm.
Abimin 200den fazla tarih kitabı var bu isimlerin kitaplarına bende bakmıştım gerçekten iyi öneririm.
Saydığın isimlere İlber hoca dahil hepsi kitaplarında sansür uyguluyor. Belki iyi niyetle yapılıyor bilmiyorum ama ben tasvip etmiyorum.

Kendi okuduğum kaynaklar ve serilerinden yorum yapayım.

Halil İnalcık tarafından yazılan bu eserlerin hepsi akademik kaynak niteliği taşımaktadır ve Osmanlı tarihini, ayrıca gerekli eski tarihleri profesyonel ve objektif bir bakış açısıyla okuyucuya aktarmaktadır.

Dili ağırdır. Örnek vermek gerekirse, son kitabında hem Osmanlıca yazılmış belgelerin kopyalarına hem de İngilizce anlatımlara yer verilmiştir. Gerçekten akademik olarak bilgi edinebileceğiniz bir seridir.

Avrupa'daki devrimlerin tarihini anlatıyor, ben Britanya devrimini çok beğenmiştim.

Bunlar genel manada objektif kitaplar ve seriler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…