Hatırla sevgili, o mesut geceyi...
Polo yakalı adamın hayatımıza en güzel dokunuşunu bıraktığı gece, 3 IQ Omar Colley ve müzmin sakat Paulista'yla ofsayt taktiği yapıp 10 kişi kalan rakibi daha da boğmak için orta saha alıyorduk oyuna.
O gecede kalsaydık keşke, mutluluğumuzun daim olduğu o gecede...
Hocam siz Beşiktaşlı mıydınız? Ben sizi Galatasaraylı sanıyordum. O gün ben dondurmacıdaydım, Maçkolik'ten bakayım dedim ve 1-0 olmuş. Eve gelince TV'yi açtım, 5-0 bitmiş.
Hocam siz Beşiktaşlı mıydınız? Ben sizi Galatasaraylı sanıyordum. O gün ben dondurmacıdaydım, Maçkolik'ten bakayım dedim ve 1-0 olmuş. Eve gelince TV'yi açtım, 5-0 bitmiş.
Güzel maçtı. Zamanında mahalle kahvesinde arkadaşım ve dayılarla bağıra çağıra izlediğim maç. Maç dönüşü halk otobüsü şoförünün BJK'li çıkması sebebiyle yol boyu tezahürat söylememizde cabası.
Galatasaray'li kardesim, Besiktas'la dalga geciyordu kazanacaklarini sansinlar falan diyordu. Ilk dakikada Immobile'nin goluyle yuzunun nasil dustugunu hic unutmadim, hala dalga geciyorum.
Galatasaray'li kardesim, Besiktas'la dalga geciyordu kazanacaklarini sansinlar falan diyordu. Ilk dakikada Immobile'nin goluyle yuzunun nasil dustugunu hic unutmadim, hala dalga geciyorum.