Taşınabilir internet önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Naughtyonur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 64

Naughtyonur

Gelişen
Dostlar selam KYK da kalıyorum yurt interneti ibretlik. Superbox tarzı taşınabilir internete ihtiyacım var. Superbox fiyatı pahalı geliyor. Alternatif önerisi olan var mı? Bu arada interneti oyun oynamak için kullanacağım yüksek GBli paketler ihtiycım yok.F/P bir şey arıyorum.

Türk Telekom magnet düşünebilirsin ama bulunduğun yerde Türk Telekom mobil hattının iyi çekim gücü olduğundan emin olun. Ben zamanında altyapım olmadığı zaman magnet kullandım, mobil veri çekim sinyali düşük olduğu için az Mbps alıyordum, buna dikkat edin.

Türk Telekom magnet düşünebilirsin ama bulunduğun yerde Türk Telekom mobil hattının iyi çekim gücü olduğundan emin olun. Ben zamanında altyapım olmadığı zaman magnet kullandım, mobil veri çekim sinyali düşük olduğu için az Mbps alıyordum, buna dikkat edin.

Hocam Türk Telekom kullanıyorum. Bulunduğum yerde 2-3 tik çekiyor. Bu aygıt daha fazla çeker mi yoksa telefon gibi mi oluyor amacım sadece sabit ping elde etmek.

Hocam Türk Telekom kullanıyorum. Bulunduğum yerde 2-3 tik çekiyor. Bu aygıt daha fazla çeker mi yoksa telefon gibi mi oluyor amacım sadece sabit ping elde etmek.

Telefon hattı nasıl çekiyorsa o kadar stabil oluyor. Aynı telefona SIM kartı takar gibi bu Magnet'e de 4.5G hat takılıyor.

TT mobil veri hız testi yapın ona göre aşağı yukarı o hızı alırsınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt