Taşınabilir bellekteki silinen dosyalar için ücretsiz kurtarma yazılımı önerisi

Taşınabilir bellekteki silinen dosya ve görüntüleri geri almak için ücretsiz ve çalışır bir program arıyorum. Cihaz eski bir iş arkadaşıma ait. Rahmetlisinden kalan fotoğraflar da silinmiş, rica etti.

Ücretsiz ve işe yarar bir program bulamadığım için soluğu burada aldım. Yardımcı olabilir misiniz?

Hiren's Boot indirip onu USB'ye Rufus ile yazdırdıktan sonra, USB'den bilgisayarı başlatarak içerisinde bulunan yazılımlardan kurtarmayı deneyebilirsin.
Not: Usb'nin boş olduğuna emin olun, yazdırma işlemi içindeki verileri siler.

Son düzenleme:
Hiren's Boot indirip onu USB'ye yazdırdıktan sonra, USB'den bilgisayarı başlatarak içerisinde bulunan yazılımlardan kurtarmayı deneyebilirsin.
En son denediğimde nedenini anlamadığım bir şekilde işletim sistemi hatası olduğunu gösteren mavi ekran yemiştim.

En son denediğimde nedenini anlamadığım bir şekilde işletim sistemi hatası olduğunu gösteren mavi ekran yemiştim.

Rufus'la yazdırırken hatalı yazdırmış olabilirsiniz, ben uzun süredir işim düştüğümde kullanıyorum dediğiniz sıkıntı bende olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…