@Ragnar hocam bunun yanına kaliteli bir 4.5G modem alın üzmez sizi muhtemelen. Ama yurtta Türk Telekom kullanan arkadaşlarınız varsa onlara da sorun memnunlar mı diye.
Şu an 12/12 sınırsız Türktelekom Magent kullanıyorum, 900 lira civarı fatura ödüyorum fakat bunu normalde vermiyorlar. Altyapi yoksa ve başvuru yaptiysaniz veriyorlar. Onun dışında Turkcell çok pahalı görünüyor. Yuksek GB'li paketleri düşünülebilir. Magnet almanız zor olabilir.
Bulunduğum yere altyapı geçen hafta geldi. Bu süreçte 3 ay TT Magnet kullandım. 12 Mpbs sabit hızı var. Düşmez, artmaz. Deprem bölgesinde çalışan arkadaşım Superbox kullanıyordu. Superbox daha pahalı ve hızı sabit değil. 1 Mpbs altına düştüğü bile oluyor demişti.
Şu an 12/12 sınırsız Türktelekom Magent kullanıyorum, 900 lira civarı fatura ödüyorum fakat bunu normalde vermiyorlar. Altyapi yoksa ve başvuru yaptiysaniz veriyorlar. Onun dışında Turkcell çok pahalı görünüyor. Yuksek GB'li paketleri düşünülebilir. Magnet almanız zor olabilir.
Turkcell her ne kadar pahalı olsa da onun bile mobil paketlerden daha avantajlı olduğunu düşünüyorum çünkü dediğim gibi benim ihtiyacım olan tek şey internet. Mobil paketler gerçekten verdiği GB'a değmeyen fiyatlar istiyor, internet için fiyat performans değil. Ayrıca telefonu modem gibi kullanamam çünkü dediğim gibi cayır cayır ısınıyor telefon.
@2565 Önerdiğiniz işlem çalışıyor gibi duruyor hala daha kotamda bir azalma gerçekleşmedi, Çok teşekkürler. Bu işlemi Galaxy tab S9+'ta da gerçekleştirmenin bir yolu var mı acaba? googleden araştırdığımda maalesef hiçbir kaynak bulamıyorum.
@2565 Önerdiğiniz işlem çalışıyor gibi duruyor hala daha kotamda bir azalma gerçekleşmedi, Çok teşekkürler. Bu işlemi Galaxy tab S9+'ta da gerçekleştirmenin bir yolu var mı acaba? googleden araştırdığımda maalesef hiçbir kaynak bulamıyorum.