Taşınabilir internet önerisi

Şöyle ki operatörlerin hepsi çekiyor çekim gücünde herhangi bir problem yok. Tabii Turkcell olsa daha iyi olur.

Altyapı yok ki .

Bu telefona tanımlanan bir internet mi? Yoksa modem tipi bir cihaz mı?

İki çeşit var birisi cep magnet olarak geçiyor bildiğim kadarıyla telefon hattına alınıyor, diğer ayrı Superbox gibi adı magnet sadece, Telekom bayilerine sorman daha iyi olur, benim tam bilgim yok yanlış yönlendirmiş olmayayım.

Anladım hocam tamamdır teşekkürler. Bakayım taahhüt üz bulabilir miyim?

Bunun için mobil hat olarak alman daha mantıklı olacaktır.

Öylede düşünüyorum açıkçası babamın telefonuna ek olarak alsam daha iyi olur sanırım.

Anladım hocam tamamdır teşekkürler. Bakayım taahhüt üz bulabilir miyim?

Magnet (cep için olmayanı) olanında taahhütsüz vardı diye hatırlıyorum siteye bakmak lazım ama taahhütsüz alsan da yanında hat alma zorunluluğu var mı bilemiyorum bayilere sormak lazım çünkü ek hattın varsa bunun için Telekom'daki en ucuz tarifeye geçirip bu hattı data hatta gibi kullanıp magnet alınabilir diye düşünüyorum ama kesin bilgim yok, bence en net bilgi müşteri hizmetlerinden alınabilir (bayilere pek güvenmiyorum).

Dün Turkcell Vodafone ve Türk Telekom ile görüştüm. 3'ünde de bir cihaz ve hat alma zorunluluğu var. Ortalama hepsi cihaz + hat + interneti ile 4 bin TL ücret çıkardı. Cihazı ve hattı 1 kere alıyorsun.

Dün Turkcell Vodafone ve Türk Telekom ile görüştüm. 3'ünde de bir cihaz ve hat alma zorunluluğu var. Ortalama hepsi cihaz + hat + interneti ile 4 bin TL ücret çıkardı. Cihazı ve hattı 1 kere alıyorsun.

Taahhüt olmayacaksa mesela 2 ay kullandın sonra kullanmayı bıraktın ve o SIM kartını iptal etmiyorlarsa, bir sonraki sene tekrar aynı SIM kartın ile aynı paketi alabileceksen olabilir gibi geldi, sonuçta bu masraf bir defa ve kullanılacak yerde de altyapı sıkıntısı giderilir mi belli değil sanırım, maliyet yüksek ama cep telefonlarına ek paketler alarak da çözülecek iş değil bu internet işi, sonuçta eğer almaya karar verirsen buraya güncelleme yapar mısın cihaz ve hat alma, kullanma ve daha sonra tekrar aktif etmek istersen ne yapman gerektiğiyle ilgili? Umarım en az maliyetle çözersin.

Bizimkilere söyledim alayım size kullanın diye ama istemediler gerek yok dediler. Ancak yapılacakları öğrendim. Modem gibi altında bilgileri mevcut. İçerisine hat takıyorsun (ancak normal telefon hattı değil farklı bir isim denildi şu an aklımda kalmadı). Daha sonra direk cihaz Wi-Fi görevi görüyor. Bilgilerini girip bağlanıyorsun. Hatta faturasız hat gibi internet tanımlıyorsun. O hattın paketleri sanırım biraz daha uygun fiyatlı 200 300 GBlı paketler 750 ila 1000 TL arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…