Taskbar Hero güvenli mi?

anonymuss0

Uzman
Son zamanlarda Taskbar Hero'yu çok kez duydum, Steam bakiyesi kazanabiliyormuşsunuz herhalde. Ama bunu nasıl yaptığımızla, programın güvenli olup olmadığına ve nasıl çalıştığına dair hiçbir fikrim yok. Birisi bilgilendirebilir mi? Kazandırdığı paraya değer mi?

Şu an mağaza kapalı açılacak deniyor bekliyoruz onun harici bir olumsuzluk duymadım başta hesaplar ban yemiş ama geri alınmış hata olmuş deniyor.

Şu ana kadar riskli bir şey duymadım. Oyunu açıyorsunuz o arkada kendi kendine oynuyor sizde güçlendirmeleri falan yapıyorsunuz karakterleri ayarlıyorsunuz. Oyunda şuan steam pazarı çalışmıyor yoğunluktan kaynaklı. Market kapanmadan önce güzel kazananlar olduğunu gördüm. Market uzun zamandır kapalı bu nedenle fazla kişi kastığından eşyaların fiyatı düşecek yüksek ihtimalle. Ancak değerli sayılabilecek eşyalar 1 dolar ile 4 dolar arasında gidebiliyor gibi. Ciddi anlamda nadir yüksek seviye eşyalar ise çok daha büyük tutarlara satılabiliyor. Arka planda kendi kendine çalıştığı için kullanılabilir. 1 dolar 2 dolar şeklinde ufak satışlarla işe yarayabilir gibi. Fiyatların market açılınca ne kadar düştüğüne de bağlı olacak tabi ki bu.

Bana çok saçma geldi, çok düşük mb'li bir oyun, insanlar eşya düşürüp satmak için oynuyor. Bedava olduğu için bot yapması da kolay, sınırsız steam hesabı = sınırsız oyun clienti demektir. Durup dururken neden bedava para dağıtsınlar ki, bana mantıklı gelmiyor. Aklıma direkt bedava peynir sadece fare kapanında olur geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…