Selam arkadaşlar, herkesin tatilde başına gelen komik ya da unutulmaz bir olay mutlaka vardır. Ben başlayayım. Bodrum'da otelin aquaparkında kayıyorum, önümde kimse yok sanıyorum. Meğer önümde bir kadın ve çocuk varmış. Bir anda hızla gelip ikisine çarptım, resmen bowling topu gibi gittim. Neyse ki kimseye bir şey olmadı ama o anki şaşkınlık hâlâ aklıma geldikçe güldürüyor. Sizin tatilde başınıza gelen böyle komik olaylar neler?
Otelin kapalı havuzunda çok kötü bir olay yaşadım. Kış ayında Ege Bölgesi'nde bir otelde 2-3 gün tatil için tek başıma gitmiştim, kafa dağıtmak için kapalı havuzu olduğu için havuza indim. Soyunma odasına girmez olaydım; adam duş kabinin kapısını hafif aralamış, kendini tatmin ediyordu.
Dedim, "N'oluyor, nereye geldim?" Bir de turist gittim, şikayet ettim ama adam komple gözüküyordu. Yani 5 yıldızlı bu otelde beklemediğim bir şeydi.
Otelin kapalı havuzunda çok kötü bir olay yaşadım. Kış ayında Ege Bölgesi'nde bir otelde 2-3 gün tatil için tek başıma gitmiştim, kafa dağıtmak için kapalı havuzu olduğu için havuza indim. Soyunma odasına girmez olaydım; adam duş kabinin kapısını hafif aralamış, kendini tatmin ediyordu.
Dedim, "N'oluyor, nereye geldim?" Bir de turist gittim, şikayet ettim ama adam komple gözüküyordu. Yani 5 yıldızlı bu otelde beklemediğim bir şeydi.
Tatile kafa dağıtmaya gidip soyunma odasında böyle bir manzarayla karşılaşmak da ayrı bir seviye olmuş. İnsan 5 yıldızlı otelde her şeyi bekliyor da bunu pek beklemiyor.