Tatile kafa dağıtmaya gidip soyunma odasında böyle bir manzarayla karşılaşmak da ayrı bir seviye olmuş. İnsan 5 yıldızlı otelde her şeyi bekliyor da bunu pek beklemiyor.
Ne kafayla yaptı bilmiyorum. Bunu ilk gördüğümde gülmemek için zor tuttum kendimi; şok etmişti. Ne alaka dedim, adam kendinden geçmiş, beni fark etmedi. Telefondan izlediği video sesi falan bile geldi. Kimse nasıl fark etmedi, o da ayrı bir durum.
Ne kafayla yaptı bilmiyorum. Bunu ilk gördüğümde gülmemek için zor tuttum kendimi; şok etmişti. Ne alaka dedim, adam kendinden geçmiş, beni fark etmedi. Telefondan izlediği video sesi falan bile geldi. Kimse nasıl fark etmedi, o da ayrı bir durum.
Adam resmen soyunma odasını kendi özel odası sanmış. Seni fark etmemesi ayrı bir olay; telefonun sesi nasıl duyulmadı da kimse fark etmedi, o daha büyük bir gizem.
Adam resmen soyunma odasını kendi özel odası sanmış. Seni fark etmemesi ayrı bir olay; telefonun sesi nasıl duyulmadı da kimse fark etmedi, o daha büyük bir gizem.
Alkol de varsa cesaret iyice tavan yapmıştır. Havuz dolu, soyunma odası boş derken adam kendince fırsatı değerlendirmiş herhalde. Yine de 45-50 yaşındaki bir insanın böyle bir şeye kalkışması asıl şaşırtıcı olan.
Otelin kapalı havuzunda çok kötü bir olay yaşadım. Kış ayında Ege Bölgesi'nde bir otelde 2-3 gün tatil için tek başıma gitmiştim, kafa dağıtmak için kapalı havuzu olduğu için havuza indim. Soyunma odasına girmez olaydım; adam duş kabinin kapısını hafif aralamış, kendini tatmin ediyordu.
Dedim, "N'oluyor, nereye geldim?" Bir de turist gittim, şikayet ettim ama adam komple gözüküyordu. Yani 5 yıldızlı bu otelde beklemediğim bir şeydi.