Tatilde başınıza gelen ve unutamadığınız olay neydi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaanleclerc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 139
  • Etiketler Etiketler
    olay tatil
Tatile kafa dağıtmaya gidip soyunma odasında böyle bir manzarayla karşılaşmak da ayrı bir seviye olmuş. İnsan 5 yıldızlı otelde her şeyi bekliyor da bunu pek beklemiyor.
Ne kafayla yaptı bilmiyorum. Bunu ilk gördüğümde gülmemek için zor tuttum kendimi; şok etmişti. Ne alaka dedim, adam kendinden geçmiş, beni fark etmedi. Telefondan izlediği video sesi falan bile geldi. Kimse nasıl fark etmedi, o da ayrı bir durum.

Adam resmen soyunma odasını kendi özel odası sanmış. Seni fark etmemesi ayrı bir olay; telefonun sesi nasıl duyulmadı da kimse fark etmedi, o daha büyük bir gizem.

Adam resmen soyunma odasını kendi özel odası sanmış. Seni fark etmemesi ayrı bir olay; telefonun sesi nasıl duyulmadı da kimse fark etmedi, o daha büyük bir gizem.
Alkollüydü galiba, havuzda insan vardı fakat soyunma odası bomboştu. Açık yakalayıp yapmış da olabilir. Yaşı da yüksekti zaten, 45-50 vardır.

Alkollüydü galiba, havuzda insan vardı fakat soyunma odası bomboştu. Açık yakalayıp yapmış da olabilir. Yaşı da yüksekti zaten, 45-50 vardır.

Alkol de varsa cesaret iyice tavan yapmıştır. Havuz dolu, soyunma odası boş derken adam kendince fırsatı değerlendirmiş herhalde. Yine de 45-50 yaşındaki bir insanın böyle bir şeye kalkışması asıl şaşırtıcı olan.

Otelin bir suçu yok gibi ya, birisinin gelip bunu yapacağını düşünmüş olamazlar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…