Tavuk dürüm soslu mu olur sossuz mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BenjiMoser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 187
  • Etiketler Etiketler
    tavuk
Tavuk durum dediğin salçalı sulu olmaz, sade olur. Soslu sevenler lavaşı salçaya bulayıp birebir aynı tadı alabilir.

Sosu dayıyorlar dayıyorlar hiç sevmiyorum. Zaten tavuğu az koyuyorlar, üstüne sos koyduklarında hiç tavuk tadı falan alamıyorum. Soslarda hep değişiyor, hiç bir standartı yok. Garip garip isimlerde sözde özel soslar falan yapıyorlar. Gerek yok. Sade iyidir.

Piyasada tavuk etinin kalitesi düştüğü için, salçalı soslar çıktı, sırf siz tavuğun tadını yavan bulmayın diye hepsi.

Hafif sos, biraz sarımsaklı mayonez iyi oluyor. Şahsen ben sade tombik yiyorum genelde.

Sossuz yapan bir yer vardı kapandı sonradan ama efsane lezzetliydi. İçini dolu dolu yapıyordu acayip keyif alarak yiyordum ve doyuruyordu. Tabii soslu olan ve güzel yapan yerler de var, onları da seviyorum.

Soslu biyolojik silah gibi. Lavaş+ patates+ bol margarinli salçalı sos. Düzensiz kilo artışı için mükemmel bir ürün.

Ekmek arası en mantıklısı da sert ekmek olmasın, sonra damağın tabakası mahvoluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…