TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Atatürk'e firavun diyen şeriatçı Nuri Pakdil'i andı!

2028'e kadar herhangi bir şeye şaşırmıyor ve sinirlenmiyorum. "Daha ne olabilir?" diyeceğimiz bir şey kalmadı çünkü.

Sabredin kardeşlerim, 2028'e az kaldı...

Her ulkede ortalama %10 - 15 civari boyle aykiri, duzen bozucu tipler olur. Eger bunlarin nüfustaki orani %25'i asarsa ulkede ic savas cikar. Yuzlerce yillik istatistik bilimi bunu soyluyor. Ama dunya tarihinde nufusunun %85'i kurucu unsur oldugunu soylerken meclisinin buyuk kismi vatan haini olan ulke gorulmemistir. Ve biz ellerimizle bunlari oraya sokup ceplerine para koyuyoruz.

2028'e kadar herhangi bir şeye şaşırmıyor ve sinirlenmiyorum. "Daha ne olabilir?" diyeceğimiz bir şey kalmadı çünkü.
2028'de yine aynısı olucak, bunların hiç gitmeye niyeti yok zaten çıkarları olanlarda bunların gitmesini istemez. Çünkü bunlar sayesinde bir yerlere gelen çıkar sahibi güruh var. 2×2 işlemini düşünerek yapan insan bile içlerine girince bir yerlere yerleşiyor. Börek almaya gittiğim mekanda torpil muhabbetine şahit oldum hocam ben.

Sandık günü gelince görüşeceğiz İnsanım diye geziyorlar birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…