Bizim ev yok mesela. Çocuklugumda da peder kredi borcu oderdi surekli. Sülük akrabalarina kredileri cekti cekti verdi hepsi ev, araba sahibi simdi kendisi evsiz evi yok. Ve hala akillanmadi.

Böyle durum yaşamadığım için bir şey diyemiyorum hocam... İnşallah bir gün eviniz olur.

Böyle durum yaşamadığım için bir şey diyemiyorum hocam... İnşallah bir gün eviniz olur.

Ben ev flaan istemiom. Memur olabilirsem 50k maasla 20 bin liraya ev tutabilirim. Ev almak yerine eve verecegim parayi BMW flaan alir surerim daha iyi. xD Gecen sehir merkezinde bir ev tutayim dedim cevremden borc parayla. Emlakci 90 bin lira istedi şaka gibi. 75 bin lira senet imzalatcak çakal. Onca emlakciyla konustum hiç senet isteyene denk gelmemistim. O kadar rezil bir esnafimiz var.

Ben ev flaan istemiom. Memur olabilirsem 50k maasla 20 bin liraya ev tutabilirim. Ev almak yerine eve verecegim parayi BMW flaan alir surerim daha iyi. xD gecen sehir merkezinde bir ev tutayim dedim cevremden borc parayla. Emlakci 90 bin lira istedi şaka gibi. 75 bin lira senet imzalatcak çakal. Onca emlakciyla konustum hiç senet isteyene denk gelmemistim. O kadar rezil bir esnafimiz var.

Memur olmak cidden çok iyi. En düşüğü 50k alıyor. Bekar için çok iyi bir para. Arabada güzel tercih :) şehir nere hocam? 90k yı nasıl bir eve istedi? 20 yaşında 2+1 daire değildir umarım :D

Memur olmak cidden çok iyi. En düşüğü 50k alıyor. Bekar için çok iyi bir para. Arabada güzel tercih :) şehir nere hocam? 90k yı nasıl bir eve istedi? 20 yaşında 2+1 daire değildir umarım :D
Yok ya 1+1 ilk giris icin istediler. Allah kahretsin. Sehrin bir onemi yok zaten minimum 50k lazim normal olarak ev tutabilmek icin.