• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

İddia TBMM'ye, suça sürüklenen çocuğun bir süre internet erişimi engellenmeli önerisi sunuldu

Devlet istese tüm o şifreli platformları görür. Sanırım işine gelmiyor.

Devlet öyle her şeye hakimse Discord'u kapatmaz ve oradaki suçluları ters kelepçeyle alırdı. Bunu yapmayıp kolaya kaçıp platformu herkese kapatan bir kararı savunuyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
13 yaşındaki Efecan giremez ama 13 yaşındaki Efecan'ın kimlik bilgileri oralarda dolaşır, adına sahte belgeler ya da bambaşka bir şey düzenlenebilir. Efecan bunları fark etmiyor diye sorun ortadan kalkmıyor.

Erişim engeli hiçbir zaman bir çözüm deği. Bunu neden anlamak istemiyorlar, gerçi tepki veren çok küçük kesim. Yakında evde sadece televizyon izleyebilicez galiba. Aktivite olmayacak.

Devlet öyle her şeye hakimse Discord'u kapatmaz ve oradaki suçluları ters kelepçeyle alırdı. Bunu yapmayıp kolaya kaçıp platformu herkese kapatan bir kararı savunuyorsun.
Biraz sakin ol ve yazdıklarımı anlamaya çalış.

Kararların "en doğrusu, en iyisi bu" olduğunu iddia etmiyorum. Sadece bu konuda sessiz kalınmasındansa ileri atılmış en ufak adımın ülkemiz şartlarında yeterince iyi olduğunu söylüyorum.

Sosyal medyayı komple bırakınca çok daha iyi bir insan oluyorsun.
Böyle bir bakış açısı ile bakacaksan ceza evindekilerin hepsi melek olmuş durumda.

Discord vakasında evden çıkmayan obezlere ev hapsi verildi. İnan bana senden daha rahat hareket ediyorlar.

Son düzenleme:

Benim demek istediğim hemen dava açıyorlar anlamında şakasına söylemiştim hemen sinirlendiniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…