GodOfWar Deneyimli Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 995 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 925 Yer İstanbul Bugün 10:48 #1 Tchibo Barista Caffè Crema Colombia Çekirdek Kahve 1000 g LE : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri Tchibo Barista Caffè Crema Colombia Çekirdek Kahve 1000 g LE : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri www.amazon.com.tr Tat olarak güzel, fiyat olarak uygun, daha önce içtiğim için önerisini yapmak istedim. Kahve sevenler tercih edebilirler.
Tchibo Barista Caffè Crema Colombia Çekirdek Kahve 1000 g LE : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri Tchibo Barista Caffè Crema Colombia Çekirdek Kahve 1000 g LE : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri www.amazon.com.tr Tat olarak güzel, fiyat olarak uygun, daha önce içtiğim için önerisini yapmak istedim. Kahve sevenler tercih edebilirler.
Sıla Becerikli Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 159 Beğeniler 130 Yer İzmir 51 dakika önce #2 GodOfWar dedi: Tchibo Barista Caffè Crema Colombia Çekirdek Kahve 1000 g LE : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri Tchibo Barista Caffè Crema Colombia Çekirdek Kahve 1000 g LE : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri www.amazon.com.tr Tat olarak güzel, fiyat olarak uygun, daha önce içtiğim için önerisini yapmak istedim. Kahve sevenler tercih edebilirler. Genişletmek için tıkla... İyi fiyat. Tchibo'nun colombiası çok iyi.
GodOfWar dedi: Tchibo Barista Caffè Crema Colombia Çekirdek Kahve 1000 g LE : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri Tchibo Barista Caffè Crema Colombia Çekirdek Kahve 1000 g LE : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri www.amazon.com.tr Tat olarak güzel, fiyat olarak uygun, daha önce içtiğim için önerisini yapmak istedim. Kahve sevenler tercih edebilirler. Genişletmek için tıkla... İyi fiyat. Tchibo'nun colombiası çok iyi.