4 yıl LG 24GN650-B IPS 144 Hz monitörü kullandım. Geçen hafta monitörümün paneli bozuldu ve uzun araştırmalar sonucunda bir adet TCL 25G64 satın aldım. Kurulumunu yaptım, testlerini yaptım ve ölü piksel ile ghosting sorunu yoktu, şanslıydım. Fakat birkaç gündür TCL 25G64'ü kullanıyorum, siyahların kalitesi hoşuma gitti, buraya kadar her şey normal.
Ancak bu monitör arka plan renginin koyu olduğu yerlerde çok karanlık. Monitörün renklerini ve Mini LED özelliğini sevsem de bu karanlık havasına alışabileceğimi sanmıyorum.
Bana önerebileceğiniz başka monitörler var mıdır? Mini LED istemiyorum. Aklımda birkaç model var, sizce hangisi olmalı?
LG 27G550B-B (300 Hz - 27")
AOC 25G4KUR (400 Hz - 24")
LG'nin 27 inç olması sorun değil, aslında araştırmaya ilk olarak 27 inç diye başlamıştım. 27 inç 1080p kullanabilirim, deneyimim de oldu, sorun yaşamadım.
Sürekli IPS monitör kullandığınız için o karanlığa alışamamış olabilirsiniz, fakat fiyatına göre neredeyse bedava Mini-Led. 12-13K'ya KTC H27E6 IPS monitör alanlar oldu ben dahil. Bence değiştirmeyin.
Sürekli IPS monitör kullandığınız için o karanlığa alışamamış olabilirsiniz, fakat fiyatına göre neredeyse bedava Mini-Led. 12-13K'ya KTC H27E6 IPS monitör alanlar oldu ben dahil. Bence değiştirmeyin.