TCL 30 SE "Bu uygulama cihazında çalışmayı durdurabileceğini gösteriyor" uyarısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GalaxySal450
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 295
  • Etiketler Etiketler
    uygulama
Yer
Vice City, Leonida
Cihaz
TCL 30 SE
Merhaba arkadaşlar, TCL 30 SE cihazımda PUBG Mobile için baktığımda şu uyarıyı alıyorum:

Screenshot_2024-07-11-17-37-13-130.webp

Bunun çözümü ne?

Yazılımsal bir sorun da olabilir donanımsal bir yetersizlik de olabilir. Muhtemelen donanımsal yetersizlik.

Her oyunun kendi çapında belli sistem gereksinimleri oluyor. Normal bir durum.

İşlemci güçsüz. Bu cihazı kullanan diğer kişilerde oyun çöktü veya kötü performans gösterdi. Google Play ise bu kullanım verilerini toplayarak böyle bir sonuca vardı ve o cihaz modellerine böyle bir uyarı verdi.

Yani çözümü yok. Orada duran bir uyarı sadece, göz ardı edebilirsiniz o uyarıyı.

Son düzenleme:
İşlemci güçsüz. Muhtemelen bu cihazı kullanan diğer kişilerde oyun çöktü veya kötü performans gösterdi. Google Play ise bu kullanım verilerini toplayarak böyle bir sonuca vardı ve o cihaz modellerine böyle bir uyarı verdi.
Anladım hocam. Bu cihazda çalışabilecek bir PUBG benzeri bir oyun aramak gerekecek.

Anladım hocam. Bu cihazda çalışabilecek bir PUBG benzeri bir oyun aramak gerekecek.
Hocam bu cihaz oyunda 20 FPS destekliyor zaten GFX Tool veya config ile belki 30-40 seviyelerine çıkartılabilir ancak o zaman da aşırı ısınma ve batarya tüketimi sorunları ortaya çıkar.

Bu cihazda çalışabilecek bir PUBG benzeri bir oyun aramak gerekecek.
Critical Ops önerimdir.

Lite versiyonu var ancak hile kaynıyor. Şaka yapmıyorum. 10 maçtan 9’u hile ile dolu. Sadece 1-2 kişi olsa anlayacağım ancak maçtaki oyuncuların çoğu hile.

Oyun artık eskisi gibi değil. Tabir caizse bence rezalet ötesi bir optimizasyona sahip İphone 11 ile oynuyorum. Tamam cihaz eski ancak bi cihaz bu kadar mı batar yahu? İlk aldığım dönem HDR ayarlarda 0 donma 0 kasma bir şekilde oynuyordum. Ancak şimdi “Akıcı” ayarlarda bile zaman zaman drop, donup kalma… gibi sorunlar ile karşılaşıyorum. O cihaz oyunu açsa bile adam akıllı bir performans verebileceğini düşünmüyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt