- Cihaz
- TCL 30 SE
Merhaba arkadaşlar, TCL 30 SE cihazımda PUBG Mobile için baktığımda şu uyarıyı alıyorum:
Bunun çözümü ne?
Bunun çözümü ne?
MediaTek Helio G25, 4 GB RAM, PowerVR GE8320 GPU, 128 GB eMMC 5.1 ROM var cihazda. Yazılım olarak Android 12 (S) var.Yazılımsal bir sorun da olabilir donanımsal bir yetersizlik de olabilir. Muhtemelen donanımsal yetersizlik.
Donanım seviyesi sistem gereksinimlerinin altında kalıyordur muhtemelen.MediaTek Helio G25, 4 GB RAM, PowerVR GE8320 GPU, 128 GB eMMC 5.1 ROM var cihazda. Yazılım olarak Android 12 (S) var.
Anladım hocam. Bu cihazda çalışabilecek bir PUBG benzeri bir oyun aramak gerekecek.İşlemci güçsüz. Muhtemelen bu cihazı kullanan diğer kişilerde oyun çöktü veya kötü performans gösterdi. Google Play ise bu kullanım verilerini toplayarak böyle bir sonuca vardı ve o cihaz modellerine böyle bir uyarı verdi.
Hocam bu cihaz oyunda 20 FPS destekliyor zaten GFX Tool veya config ile belki 30-40 seviyelerine çıkartılabilir ancak o zaman da aşırı ısınma ve batarya tüketimi sorunları ortaya çıkar.Anladım hocam. Bu cihazda çalışabilecek bir PUBG benzeri bir oyun aramak gerekecek.
Critical Ops önerimdir.Bu cihazda çalışabilecek bir PUBG benzeri bir oyun aramak gerekecek.
Lite versiyonu var ancak hile kaynıyor. Şaka yapmıyorum. 10 maçtan 9’u hile ile dolu. Sadece 1-2 kişi olsa anlayacağım ancak maçtaki oyuncuların çoğu hile.Anladım hocam. Bu cihazda çalışabilecek bir PUBG benzeri bir oyun aramak gerekecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.