N NanoMetre Yetkin Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 948 Çözümler 14 Beğeniler 580 20 Mayıs 2024 #11 487 dedi: TCL Vestel'in değil mi? Genişletmek için tıkla... Şuna güzel bir film tepkisi eklerdim de elit ortamı bozmak istemiyorum. Adamların piyasa değeri 87-88 milyar $ ne Vestel'i?
487 dedi: TCL Vestel'in değil mi? Genişletmek için tıkla... Şuna güzel bir film tepkisi eklerdim de elit ortamı bozmak istemiyorum. Adamların piyasa değeri 87-88 milyar $ ne Vestel'i?
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 20 Mayıs 2024 #12 TCL'i severim çok iyi panelleri var.
1 150 Deneyimli Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 405 Makaleler 1 Beğeniler 1.147 20 Mayıs 2024 #13 TCL'nin adına panel üreten alt markası CSOT, muazzam bir yükselişte. 6-7 yıldır bekliyordum bu yükselişi çünkü inanılmaz yatırım yaptılar. Şu an ellerinde dünyanın en gelişmiş panel fabrikaları var. HDDKullanıyorum dedi: TCL'i severim çok iyi panelleri var. Genişletmek için tıkla... Teknik olarak, TCL bir panel üreticisi değil. Son düzenleme: 20 Mayıs 2024
TCL'nin adına panel üreten alt markası CSOT, muazzam bir yükselişte. 6-7 yıldır bekliyordum bu yükselişi çünkü inanılmaz yatırım yaptılar. Şu an ellerinde dünyanın en gelişmiş panel fabrikaları var. HDDKullanıyorum dedi: TCL'i severim çok iyi panelleri var. Genişletmek için tıkla... Teknik olarak, TCL bir panel üreticisi değil.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 20 Mayıs 2024 #14 150 dedi: TCL'nin adına panel üreten alt markası csot, muazzam bir yükselişte. En gelişmiş panel fabrikaları var ellerinde ve 6-7 yıldır bekliyordum bu yükselişi. Teknik olarak TCL, panel üreticisi değil. Genişletmek için tıkla... Yani evet ama TCL bir televizyon aldığınızda onun TCL panele sahip olduğunu söyleyebilirsiniz sonuçta alt markası da TCL için çalışıyor.
150 dedi: TCL'nin adına panel üreten alt markası csot, muazzam bir yükselişte. En gelişmiş panel fabrikaları var ellerinde ve 6-7 yıldır bekliyordum bu yükselişi. Teknik olarak TCL, panel üreticisi değil. Genişletmek için tıkla... Yani evet ama TCL bir televizyon aldığınızda onun TCL panele sahip olduğunu söyleyebilirsiniz sonuçta alt markası da TCL için çalışıyor.