Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ülkemizde para ve kur politikalarının yönetilmesinden sorumlu kurumdur. Merkez Bankasının temel amacı fiyat istikrarını sağlamaktır.
www.tcmb.gov.tr
Kaynaksız hareket edilmese, ne güzel olur değil mi?
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ülkemizde para ve kur politikalarının yönetilmesinden sorumlu kurumdur. Merkez Bankasının temel amacı fiyat istikrarını sağlamaktır.
www.tcmb.gov.tr
Adı lazım olmayan bir belediye başkanının oğluna 20 milyon liralık araba aldığı nereden öğrenildiyse oradan öğrenilmiş olması muhtemel diye düşünüyorum.
Adı lazım olmayan bir belediye başkanının oğluna 20 milyon liralık araba aldığı nereden öğrenildiyse oradan öğrenilmiş olması muhtemel diye düşünüyorum.
Tevatüre binaen kanı inşa edilmesini pek de doğru bulmuyorum ki belediye başkanının oğlunun mal beyanı yapması ile TCMB'nin kar zarar beyanı hem aynı değil hem de konuda direkt irade kaynaklı beyan olduğu iddia ediliyor.
Konuyu alakasız ayrımlarla bulandırmanın anlamı yok.
Mesele usül ile alakalı ve manasız taraftarlıktan uzak. Yarın öbür gün çıkar derlerse zararımız bu kadar diye, o zaman değerlendirmeye alınabilir.
www.tcmb.gov.tr