TCMB 2023 yılında 818.000.000.000 TL zarar ettiğini açıkladı

%52 düşünsün ben ne yapayım?

Ne ki bu? Nerede açıklamış? Beklenen bir açıklama var tabii ama şu linkte, en son 2022 ve zarar gözükmüyor;

Kaynaksız hareket edilmese, ne güzel olur değil mi?

Son düzenleme:
Adı lazım olmayan bir belediye başkanının oğluna 20 milyon liralık araba aldığı nereden öğrenildiyse oradan öğrenilmiş olması muhtemel diye düşünüyorum.

Adı lazım olmayan bir belediye başkanının oğluna 20 milyon liralık araba aldığı nereden öğrenildiyse oradan öğrenilmiş olması muhtemel diye düşünüyorum.

Tevatüre binaen kanı inşa edilmesini pek de doğru bulmuyorum ki belediye başkanının oğlunun mal beyanı yapması ile TCMB'nin kar zarar beyanı hem aynı değil hem de konuda direkt irade kaynaklı beyan olduğu iddia ediliyor.

Konuyu alakasız ayrımlarla bulandırmanın anlamı yok.

Mesele usül ile alakalı ve manasız taraftarlıktan uzak. Yarın öbür gün çıkar derlerse zararımız bu kadar diye, o zaman değerlendirmeye alınabilir.

Son düzenleme:
TW'deki haber sayfalarını sırf bu yüzden engelliyorum. Kaynaksız yalan haber çok paylaşıyorlar.

Bu seferkinin kaynağı burası: https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2024/04/20240415-4-13.pdf

Vay be. Güzel para okurken bile dilim yoruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…